Hlavní obsah

HUAWEI FreeBuds Pro 2 mě překvapila čistotou a ryzostí zvuku, říká Jiří Burian

Novinky, Huawei Technologies s.r.o.

Sluchátka se stala základní výbavou mnohých z nás a jsme ochotni se pro ně vrátit kdykoliv zpět, když je omylem zapomeneme. Kvalitní, silný a co nejvěrnější zvuk je proto při výběru nových sluchátek tím nejdůležitějším. HUAWEI FreeBuds Pro 2 to všechno mají. Co na ně říká hudebník a hudební producent Jiří Burian alias Kapitán Demo?

Foto: Huawei Technologies s.r.o.

Jiří Burian

Článek

Zážitek ze zvuku je naprostý základ

Pro většinu posluchačů je rozhodujícím faktorem při nákupu nových sluchátek kvalita zvuku. Je to základní pilíř, který je u kvalitních sluchátek nutností, což nová sluchátka HUAWEI FreeBuds Pro 2 zvládají na plné čáře. Sluchátka disponují technologií Hi-Res Dual Sound System vytvářející rozsah 14 Hz až 48 Hz. Tento rozsah překračuje frekvence, které dokáže zachytit lidské ucho. Jedná se o funkci umožňující maximálně prožívat poslech hudby.

O kvalitě zvuku se přesvědčil na vlastní kůži i známý hudebník Jiří Burian. Jelikož sám hudbu vytváří a neunikne mu žádný tón, měl jako jeden z prvních šanci novou vlajkovou loď vyzkoušet. „Sluchátka HUAWEI mě zvukově velmi příjemně překvapila, zejména na spodních frekvencích, a také čistotou a ryzostí zvuku. Horní frekvence by dle mého názoru mohly být průraznější, ale i tak je poslech velmi příjemný a reálný,“ komentuje hudebník. Právě čistotě a ryzosti zvuku napomáhá systém Hi-Res Dual Sound zajišťující prvotřídní zvukový výkon, který uspokojí uši i toho nejpřísnějšího hudebního kritika. Mimo jiné kvalitě napomohla také spolupráce s firmou Devialet specializující se právě na audio technologie.

Zaposlouchejte se naplno

HUAWEI FreeBuds Pro 2 díky aktivnímu potlačování hluku. Veškerou pozornost tak můžete věnovat muzice a každičkému tónu. Funkce potlačování okolního hluku je skvělým pomocníkem při telefonování. Sluchátka jsou vybavena speciálním algoritmem na rozpoznání okolních zvuků. To napomáhá odfiltrování okolního hluku, ale zároveň zachová čistou kvalitu zvuku v jakkoliv hlučném prostředí. Při vašich hovorech tak druhá strana uslyší váš hlas vždy jasně a čistě.

Foto: Huawei Technologies s.r.o.

Jiří Burian

Sluchátka jako módní doplněk

Sluchátka kombinují atraktivní vzhled a praktičnost. „Baví mě také jejich progresivní design. Nevypadají jako všechna sluchátka své třídy. Sedí skvěle v uchu,“ dodává o designu nových sluchátek Jiří Burian. Konstrukce sluchátek byla navržena tak, aby seděla pohodlně v uších, a přichází se třemi velikostmi silikonových nástavců, které se přizpůsobí absolutně každému. Pouzdro si zachovává své jemné, zaoblené a bytelné provedení, jako tomu bylo i u předchozího modelu.

Na výběr je hned ze tří barevných variant, které působí velice elegantně a zároveň stylově. Silver Blue varianta nabízí perleťový vzhled, Silver Frost působí kovový dojmem a Ceramic White naopak světle, čistě a zářivě. Pokud již máte svého barevného favorita, pořídíte je na oficiálním e-shopu HUAWEI za cenu 4 990 Kč.

Výběr článků

Načítám