Hlavní obsah

Češi díky micro-learningu objevují kouzlo studia MBA z obýváku. Stačí 15 minut denně

Novinky, EDU Effective

Ti, kteří v životě či v kariéře došli do bodu, kdy vidí smysl osobního posunu v dalším vzdělávání, přichází na chuť novému stylu výuky. Netráví hodiny ve školních učebnách, ale vítají možnosti flexibilní výuky online. S metodou vyučování micro-learningem má zkušenosti Dr. Pavel Makovský z českého startupu EDU Effective.

Foto: EDU Effective

Studium micro-learningem u EDU Effective

Článek

Dobrý den Pavle, mohl byste v krátkosti představit sebe a také Váš startup EDU Effective?

Dobrý den, jmenuji se Pavel Makovský a jsem zakladatel EDU Effective Business School. Mnoho let jsem pracoval v bankovnictví jako manažer a během své kariéry jsem se chtěl dále rozvíjet, ale v roce 2006 jsem nenašel žádnou vhodnou instituci v Česku, která by mi dovolila studovat dle mých časových možností. Na základě zkušeností z USA jsem se rozhodl založit online univerzitu a v roce 2020 EDU Effective. Hlavní myšlenka však zůstala stejná - nabídnout efektivní a přínosné studium pro zaneprázdněné dospělé. Pomocí revoluční metody micro-learningu, kde jsou studijní materiály rozdělené do denních 15 minutových lekcí, a novým technologiím jsme schopni naše studium nabídnout všem, kteří mají málo času, chtějí na sobě pracovat, a to za nejpřijatelnější ceny.

Pro koho jsou vaše MBA a doktorské programy určené?

Pro všechny pracující dospělé, kteří se chtějí nadále rozvíjet a získávat nové znalosti v daném oboru. Naše MBA, Masters a Doktorské programy jsou vysoce zaměřené na praxi, není pak těžké se ve svém oboru prosadit.

Jak probíhá vzdělávání v takovém programu?

Studium je časově zcela flexibilní a navržené tak, aby si ho každý mohl přizpůsobit vlastním potřebám. Probíhá 100% online na bázi efektivního micro-learningu. V denních 15 minutových lekcích se dozvíte ty nejdůležitější informace, které můžete ihned implementovat v praxi.

Foto: EDU Effective

Dr. Pavel Makovský (uprostřed) a tým EDU Effective

Kolik stojí studium v EDU Effective?

Studium musí být efektivní a dostupné. Nechceme tím nikoho odradit, ba naopak se snažíme poskytnout možnost vzdělání co nejširšímu okruhu lidí. Za studium MBA, MSc. či LL.M. u nás zaplatí studenti do 15 tisíc korun, což je o mnoho nižší částka než u jiných vzdělávacích institucí. Zvyšuje se tím zájem o naše studium, a to se pak odráží i na našich výsledcích. I díky tomu jsme za relativně krátkou dobu překonali hranici 2400 studentů, kteří pocházejí z více než 84 zemí světa. Z toho mám neskutečnou radost.

Motivace bývá u pracujících studentů často problém. Jak motivujete Vaše studenty k dokončení studia?

Našim studentům klademe na srdce, že dokončením studia pomáhají hlavně sami sobě. Zároveň jim také vracíme část jejich školného a další část pak věnujeme na charitu dle jejich výběru. Jsme hrdí, že jsme takto již díky našim absolventům věnovali už přes 400 tisíc Kč a každým okamžikem se tato částka zvyšuje.

Výběr článků

Načítám