Hlavní obsah

Očima Saši Mitrofanova: Zítra se bude blbnout všude

Alexandr Mitrofanov, Alexandr Mitrofanov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měl různé podoby. Pracovník komunistického zahraničního obchodu v Maroku. Novodobý zbohatlík po změně režimu. Migrant: ze Slovenska do Česka. Miliardář, přítel vlivných politiků. Chlapík, který začal dělat do politiky, ale tvrdil, že politik nikdy nebude. Politik, který už byl ve vládě, ale tvrdil, že politik není. Čapí táta, kámoš surikat. Odrostlý čůrající chlapeček. Pan Kňúúú. Pan Kečol. VVV, Vyšetřovatel vlastních varlat. A nově je to řidič obytňáku, Andy Absentér.

Foto: Milan Malíček

Alexandr Mitrofanov

Článek

Proč absentér? A kdo je to Andy? To se dozvíte v této reportáži. Uvedu jen pár vět, ze kterých ale jasně vyplývají odpovědi na tyto otázky: „,Budu tady s ním ještě určitě zítra,‘ vysvětluje Schillerová. Ve čtvrtek ale s Babišem do Pustiměře, Vyškova ani Bučovic nepojede – na rozdíl od něj se zúčastní mimořádné schůze Poslanecké sněmovny.“ Proč ale Andrej Babiš nemaká ani nežvaní, jak se to stalo jeho dobrým zvykem?

Protože nemá na práci čas. Musí obytňákem mezi své potenciální voliče. Jací jsou tito voliči? Prosím, tady je další citace z reportáže: „Jedna ze seniorek dokonce neodolá a předsedu ANO, který kromě hubnutí nedávno podstoupil i plastiku očních víček, laškovně poplácá po zadnici. ,No já jsem mu říkala: pane Babiš, vždyť vy jste už jako lunt, už nemáte žádný zadek!‘ vysvětlí pak redaktorce.“ V lásce mají nejen Babiše, ale také Vladimira Putina. Naopak nesnášejí Ukrajince a Petra Fialu.

Zkrátka a dobře známé firmy. Babiš se svou neznalostí elementární češtiny (myslí si, že ve slově Viktorka se píše „y“) se mezi ně hodí, mohou si dokonce připadat chytřejší než on. A ještě byla mezi nimi Alena Schillerová, která nám potají chodí po vinohradech v kroji, jenže nějaký paparazzi ji při tomto intimním aktu vyfotil.

Teď už to, na rozdíl od předchozí sebepropagace Aleny Schillerové na Instagramu, nebude řešit Národní centrála pro boj s organizovaným zločinem. Teď už mohou za paní Schillerovou v kroji chodit obdivovatelky a obdivovatelé. Proč bychom si nedokázali představit, že na jedné ze štací přikvačí za Schillerovou nějaký pán a odehraje se podobná scéna jako v někdejším svazáckém trháku?

Jedna v kroji, druhý za volantem, každý jejich čupr sympatizantem! Vážně, mohli by promítat na svých cestách Zítra se bude tančit všude. Klientele to zaručeně vadit nebude, vybaví se jí staré zlaté časy. Heslo kampaně by mohlo být Zítra se bude blbnout všude. Cílem by byl český prezident, který píše česky s hrubkami, zato by ho bylo možné každý sudý pátek na druhém nádvoří Pražského hradu plácnout přes zadek. A zdarma!

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám