Hlavní obsah

VIDEO: Michelle Obamová je těhotná, spekulují média

Právo, kov
Aktualizováno

Rodina amerického prezidenta Baracka Obamy se údajně může brzy rozrůst. O těhotenství první dámy Spojených států Michelle Obamové (45) spekuluje německý bulvární list Bild. Tutéž otázku si pokládá i webová strana Perezhilton.com.

Článek

Šeptá se o tom již od 20. ledna, kdy Obama skládal prezidentský slib a kdy s manželkou šli po Pennsylvania Avenue a vítr jí občas odfoukl žlutý plášť. Rýsovalo se pod ním něco jako možné začínající mateřské bříško.

A hned se k tomu připomíná zamilovaný prezident, který ve výtahu sundal sako a láskyplně je položil své choti na ramena. A také něžné vzájemné pohledy páru v hodinách kolem inaugurace, kdy reportéři sledovali snad každý jejich krok a mrknutí oka.

Šťastná prezidentova rodina zatím přivedla do Bílého domu své dvě dcerky Malii (10) a Sashu (7). Zůstane jen u těch dvou? Bylo by to teprve podruhé v dějinách Bílého domu, kdy by první dáma byla v jiném stavu. Před 115 lety se tu prezidentovi Groveru Clevelandovi (22. a 24. prezident USA) narodila druhá dcera Esther.

Když loni v říjnu Michelle Obamová v Chicagu popisovala, jak by si představovala svou novou roli vedle manžela-prezidenta, řekla: "Mé děti jsou tím prvním, nač myslím, když vstávám, a tím posledním, nač myslím večer.“

Reklama

Výběr článků

Načítám