Hlavní obsah

V USA zachraňovali pracovníky čokoládovny, spadli do nádrže s čokoládou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvojice zaměstnanců továrny Mars Elizabethtown v americké Pensylvánii, která se specializuje na výrobu čokoládových produktů, byla ve čtvrtek zachráněna poté, co spadla do nádrže s čokoládou a zůstala tam uvězněna. Pracovníci byli převezeni do nemocnice, z incidentu však vyvázli bez zranění, píše deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Incident jako vytržený z knihy Karlík a továrna na čokoládu se odehrál ve čtvrtek odpoledne ve městě Elizabethtown. Dvojice dělníků podle Daily Mailu spadla do velké nádrže s čokoládou, která jim dosahovala zhruba k pasu, a nebyla schopna se svépomocí dostat ven.

Na místo museli být přivoláni hasiči, kteří nešťastníky vysvobodili. Ti v čokoládovně, která vyrábí pochutiny známé např. pod názvy M's, Dove či Mars, strávili asi hodinu. Aby dvojici dostali ven, museli do nádrže vyvrtat díru.

Zachránění pracovníci byli následně převezeni do nemocnice k ošetření. Podle Daily Mailu však vyvázli bez vážnějších zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám