Hlavní obsah

Úprk o holý život. Jeřábník si zachránil krk v poslední vteřině

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záběry pádu desetitunového přístavního jeřábu, které zveřejnila agentura Newsflare, jsou samy o sobě dostatečně dramatické. Malá tečka, které by si člověk pozorující video ani nemusel všimnout, však vypráví příběh mnohem dramatičtější. Jde o operátora jeřábu, který se snažil ze všech sil z kolosu, který se co nevidět překlopí do moře, dostat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Silný vítr sfoukl do moře desetitunový jeřábVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Incident se odehrál 12. června ve městě Tchaj-čou ve východočínské provincii Če-ťiang. V době nehody u břehů vál silný vítr o rychlosti 100 kilometrů za hodinu.

Silný poryv trval nepřetržitě dvě minuty a tehdy se dal jeřáb do pohybu. Co přesně vedlo k tomu, že se stroj rozjel, úřady prošetřují. Podle čínských médií se v přístavu kvůli větru zřítil ještě jeden jeřáb.

V Kalifornii se převrátil jeřáb a zničil dva domy

Koktejl

Ve chvíli, kdy se více než kolos s nosností 10 tun sunul neodvratně k vodě, se jeho operátor snažil zachránit si holý život. Kamery ho zachycují, jak chvátá po schodech dolů.

Jeřábník se stihl dostat až téměř na konec schodiště, když se jeřáb začal překlápět. Muž spadl do vody a ztratil vědomí. Podařilo se ho zachránit a převézt do nemocnice. Podle úřadů je mimo ohrožení života.

Reklama

Výběr článků

Načítám