Hlavní obsah

Třicetikilová krajta vyděsila ve škole žáky i učitele

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nakhon Nayoku

Ve škole v thajském Nakhon Nayoku vystrašila studenty i jejich učitele třímetrová krajta vážící 30 kilogramů, která se uvelebila na jednom z oken budovy. Agresivního hada nakonec po půl hodině lapila odchytová služba. Video ze zásahu přinesla agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Třímetrová krajta se uvelebila na okně školní budovyVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Plaz se snažil schovat ve škole poté, co na střeše zabil několik ptáků. „Had byl tak velký, že by mohl zabít kteréhokoliv ze studentů, kdyby slezl dolů,“ prohlásil učitel Chatchai Suwan, který okamžitě přivolal na pomoc odborníky.

Ti přijeli vybaveni ochrannými pomůckami a tyčemi na odchyt plazů. Pomocí nich krajtu z okna sundali, ona jim však utekla do vodní nádrže před školou, kde se schovala ve špinavé vodě. Když však po 30 minutách vystrčila hlavu, pracovníci odchytové služby ji definitivně zneškodnili.

Plaza umístili do pytle a později ho vypustili zpět do přírody. „Ulevilo se mi, když ho odnesli pryč. Je to poprvé, co jsme měli v budově takto velkého hada,“ dodal Suwan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám