Hlavní obsah

Srážka dvou aut zachránila život mladému páru s dítětem

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladý pár z amerického Phoenixu vystoupil z autobusu, počkal na zelenou, nechal projet několik odbočujících aut a pak vyrazil na přechod. A právě v tu chvíli se do křižovatky vřítil opilý řidič, který mířil přímo na přecházející pár.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda zachránila život lidem na přechoduVideo: AP

 
Článek

Nehoda se odehrála v pondělí 14. října kolem desáté hodiny večerní a zachytily ji bezpečnostní kamery. Ulysses Batancourt šel se svou snoubenkou Gabrielle Burnsovou a jedenáctiměsíčním synkem do obchodu, když uslyšel skřípění pneumatik.

Do křižovatky se na červenou se svým vozem přiřítil osmadvacetiletý opilý Ernesto Otanez Oveso. Když viděl přecházející pár, snažil se brzdit, ale auto mířilo směrem k mladé dvojici. Naštěstí pro ni do křižovatky vjelo i druhé auto. Oba vozy se srazily těsně před Batancourtem a jeho rodinou.

Ve druhém voze seděla za volantem sedmadvacetiletá Shannon Vivarová, která vezla svou matku a tříletého syna. Při nehodě naštěstí utrpěla lehká zranění pouze Shannon. Šokovaný Betancourt okamžitě přispěchal posádce vozu na pomoc.

Nudící se autobusák si za jízdy hrál s perem, neštěstí na sebe nenechalo dlouho čekat

Koktejl

Chaosu po nehodě se naopak snažil využít Oveso, který se dal i se spolujezdkyní na útěk. Policie ho zadržela krátce poté. Oveso byl obviněn z řízení pod vlivem a napadení svědkyně nehody. Policie u něj ve voze navíc objevila nelegálně drženou zbraň.

„I když to nebylo mým záměrem, věřím, že jsme na měli být přesně na tom místě,“ uvedla posléze Shannon Vivarová na tiskové konferenci. Uvedla, že její auto je na odpis, je ale šťastná, že to všichni přežili ve zdraví.

„Je mi moc líto toho, co se vám stalo, ale děkuji. Doufám, že jsou v pořádku,“ vzkázala rodině Gabrielle Burnsová. „Být tak blízko smrti vás donutí zastavit se a přemýšlet o tom, co je vlastně důležité. A to je samozřejmě rodina,“ dodal Betancourt.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám