Hlavní obsah

Skočil na kamion s vínem a začal pít přímo z cisterny

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těžko uvěřitelný případ musela řešit kalifornská policie nedaleko města Modesto. Devětatřicetiletý Gabriel Moreno se tam totiž rozhodl pořádně napít vína. Skočil na kamion, vsoukal se pod cisternu a chlemtal víno přímo z kohoutů. Na zmar přišlo téměř 4000 litrů vína, jehož valná část skončila na dálnici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když řidič společnosti Cherokee Freight Lines před sebou uviděl auto, které zapnulo blinkry, myslel si, že má muž za volantem poruchu. Vůz zastavil na krajnici a řidič kamionu za ním, aby pomohl.

Jenže místo nešťastného řidiče vyběhl z vozu muž oblečený pouze v trenýrkách a roušce, v Kalifornii rovněž povinné. Zamířil rovnou k cisterně a řidič kamionu si uvědomil, že o žádnou nehodu nejde. Opět se tedy rozjel, to už však hbitý muž v trenýrkách stál na žebříku u cisterny.

Kamery na kamionu následně zachytily, jak se muž dovedně vsoukal pod cisternu. Otevřel jeden z kohoutů a začal chlemtat vytékající víno. Není jasné, zda řidič kamionu věděl o tom, že mu muž naskočil na cisternu, policii však zavolal v okamžiku, kdy mu kontrolky začaly ukazovat pokles hladiny v cisterně.

„Poslouchal jsem to na vysílačce. Poslouchal jsem takhle tisíce a tisíce případů, tenhle je ale rozhodně mezi top deseti,“ uvedl Tom Olsen z policie města Modesto. „Ten člověk byl schopen vypustit víno z tankeru a vlezl si pod kohout způsobem, který lze nejlépe popsat jako dělání andělíčků ve sněhu,“ dodal policista.

V italské vesnici teklo lidem z kohoutků místo vody šumivé víno

Koktejl

Muž, později identifikovaný jako Gabriel Moreno, byl nakonec zatčen. „Dostal přesně to, o co si od začátku koledoval,“ uvedl Olsen. Přepravní společnost uvedla, že přišla o 1000 galonů (3785) litrů vína, což by stačilo na 5000 lahví. O jakou šlo značku, neuvedla.

Reklama

Výběr článků

Načítám