Hlavní obsah

Prase prohnalo policisty. Utíkalo jim tři čtvrtě hodiny

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolik je zapotřebí policistů k chycení jednoho prasete? Jistě by tak mohl začínat nějaký vtip, jedná se ovšem o reálnou situaci, kterou nedávno řešili tři strážníci ze Stamfordu v americkém Connecticutu. V sousedství někdo nahlásil toulajícího se čuníka, a tak se ho policisté vydali lapit. Odchyt jim nakonec zabral přes 45 minut, píše server Daily Mail.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté 45 minut honili uprchlé praseVideo: Reuters

 
Článek

Policisté Michael Nguyen, Louis Vidal a Nicholas Gelonesi se mohou komickou hrou na honěnou ještě nějaký čas bavit. Díky kameře, kterou měl jeden z nich připevněnou na sobě, je celá akce natočená a místní oddělení video uveřejnilo, aby se mohli zasmát i ostatní.

Prase způsobilo požár poté, co jinému praseti sežralo krokoměr

Koktejl

Strážníci se dlouho marně snažili malé prase chytit, to se ale nechtělo vzdát bez boje, a tak vždy na poslední chvíli proklouzlo — třeba mezi nohama jednoho z policistů. Místo svých služebních zbraní, kterými by jistě dokázali čuníka zpacifikovat velmi rychle, si vzali vodítko a popelnici, ve které chtěli zvíře uvěznit. A to se jim nakonec po tři čtvrtě hodině i povedlo. „A co teď?“ smáli se zadýchaní strážníci.

Pro vytrvalé prase si prý přijeli zaměstnanci z místní odchytové stanice Stamford Animal Control & Care Center. Zvíře nyní v bezpečí čeká, až se ozve jeho právoplatný majitel a odvede si ho domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám