Hlavní obsah

Na katastrofální videoklip pohledné dívky se nedá dívat. O poslechu nemluvě

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nadáváte své partnerce, že si příliš hlasitě zpívá ve sprše? Teď už nebudete. Ba co víc, pokud sem tam trefí nějaký ten tón správně, možná jí ještě pogratulujete. Mohlo by to být totiž mnohem horší. Nevěříte? Podívejte se na videoklip newyorské zpěvačky Gnesy ke skladbě Wilder...

Gnesa - Wilder - videoklip, na který se nedá ani koukat, ani ho nelze poslouchat

 
Článek

Až donedávna byl neoficiálně považován za nejhorší (rádoby profesionální) hudební klip song Friday od zpěvačky Rebeccy Black. Zdá se, že tomu je konec. Nepopulární prvenství se totiž snaží pro sebe ukořistit americká zpěvačka Gnesa a podle reakcí mnoha posluchačů a diváků se jí to skutečně daří. Její debutový singl Wilder je totiž opravdu něco.

Rebecca Blacková - Friday

Mladá zpěvačka se tak velmi rychle přesvědčila o tom, že k úspěchu nestačí jen několik provokativních modelů, ale že by měla umět aspoň trochu zpívat. A koneckonců i tančit - její pohyby se totiž až nápadně podobají nekontrolovatelně kolébající se lípě ve větru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám