Hlavní obsah

Mužem roku je student z Hradce Králové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Vítězem soutěže Muž roku 2021 se v Náchodě stal 25letý student Lukáš Vyšehrad z Hradce Králové. Na druhém místě skončil dvaadvacetiletý konzultant a student Jiří Perout z Jestřebí u Blanska. Třetí příčku obsadil sedmadvacetiletý vedoucí nákupního oddělení Dominik Chabr z Mostu.

Foto: David Taneček, ČTK

Lukáš Vyšehrad z Hradce Králové

Článek

Do letošního 22. ročníku soutěže se přihlásilo přes 800 uchazečů. Na pódiu náchodského divadla se ve finále utkalo 12 mužů ve věku od 22 do 29 let.

Soutěžící se publiku představili například při přehlídkách ve spodním prádle, ve společenských oblecích, vypořádat se museli s otázkou od známé osobnosti. Součástí klání byla i volná disciplína na jednu minutu. Soutěžící předvedli různá cvičení, akrobacii, zpěv, výcvik psa či sabráž, tedy setnutí hrdla lahve šampaňského šavlí.

Foto: David Taneček, ČTK

Vítěze soutěže Muž roku se stal Lukáš Vyšehrad (uprostřed) z Hradce Králové. Na druhém místě skončil Jiří Perout (vpravo) z Jestřebí u Blanska. Třetí příčku obsadil Dominik Chabr (vlevo) z Mostu.

Vítězové budou Českou republiku reprezentovat na mezinárodních soutěžích Mister Grand International, Mister Supranational, Man of the World a Man of the Year, řekl pořadatel soutěže Muž roku David Novotný.

Foto: David Taneček, ČTK

Lukáš Vyšehrad při volné disciplíně

V loňském roce získal titul Muž roku devětadvacetiletý policista David Kremeň z Miroslavi na Znojemsku.

Anketa

Libí se vám muž roku?
Ano
22,2 %
Ne
77,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 6736 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám