Hlavní obsah

Muže připravila o polovinu hlavy vážná autonehoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Miami

Pětadvacetiletý Carlos Rodriguez, zvaný také Carlos Sosa, o kterém Novinky nedávno informovaly, prozradil, jak přišel ke svému handicapu. Američan, jenž je u policie známá firma kvůli svým četným prohřeškům, ve čtrnácti letech utrpěl vážnou dopravní autonehodu, po které přišel o velkou část lebky a ležel rok v kómatu.

Foto: Profimedia.cz

Carlos Rodriguez na policejním snímku

Článek

Příčina jeho úrazu donedávna nebyla veřejně známa, vědělo se pouze, že za jeho viditelné poškození hlavy mohla blíže neidentifikovaná nehoda. Mladý muž z floridského Miami se nyní svěřil, že za jeho vzhledem stojí autonehoda.

V roce 1999 usedl do vozidla spolu se svým bratrancem a kamarádem. Auto se však dostalo do smyku a několikrát se ve vzduchu otočilo. Rodriguez po dopadu proletěl čelním sklem a skončil hlavou na silnici. Ve velice kritickém stavu byl převezen do nemocnice, kde strávil rok v bezvědomí.

Američan, jenž je v invalidním důchodu, na sebe musí být zvlášť opatrný, jelikož jeho mozek je z velké části krytý pouze kůží.

Foto: Profimedia.cz

Rodriguez je policistům z Miami dobře známý.

U policie dobře známý muž byl naposledy zatčen kvůli najímání prostitutky a byl obviněn i z kuplířství, ale to se nakonec nepotvrdilo a Rodriguez byl zproštěn viny, přesto i nadále v policejních záznamech figuruje jako „muž s polovinou hlavy“. [celá zpráva]

Muž se snaží žít normálně a jak je vidět, neodpírá si ani intimní radovánky, za které však nedávno mohl skončit i ve vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám