Hlavní obsah

Muž měl v hrudníku 14 měsíců zaseklý nůž. Bolest cítil jen občas

Když šel Filipínec Kent Ryan Tomao loni v lednu z práce, napadli ho. Teprve po 14 měsících na lékařské prohlídce zjistil, že mu v hrudníku z oné noci zůstala i čepel nože. Zdravotníci mu totiž bodnou ránu po útoku prý jen zašili a nechali ho jít.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Tomao celou dobu o noži v hrudníku nevěděl. Stačilo přitom pár centimetrů a propíchl by mu plíci. Šokující zjištění přišlo až před několika dny, kdy šel muž kvůli nové práci na lékařskou prohlídku, uvádí server LadBible.

Muž nyní po lékařích požaduje, aby mu nůž vyoperovali a on tak mohl nastoupit do nové práce. „Minulý rok doktoři neprohlédli má zranění pořádně, takže mám za to, že jde částečně o jejich chybu. Měli by to napravit,“ uvedl Tomao s tím, že zdravotníci mu po útoku rány zkrátka zašili, dali mu prášky na tlumení bolesti a poslali ho domů.

Bolest pociťoval muž spíše zřídka, zejména, když se ochladilo. Nikdy ho však nenapadlo, že by mohlo jít o nějaký vážný problém. „Vždy jsem se divil, proč mě bolí hrudník zrovna za chladného počasí. Že v něm mám nůž jsem si ale nepředstavoval. Bolest totiž nikdy nebyla tak silná, abych se vydal k lékaři, prostě jsem čekal, až odezní,“ konstatuje muž.

Tomao bude muset na operaci, tu si však nemůže kvůli nedostatku financí dovolit. Doufá tedy, že mu pomůže apelovat na svědomí lékařů, kteří svou chybu napraví zdarma. Nemocnici muž žalovat nechce. „Obvinění nevznesu. Jenom chci, aby mi ten nůž vyndali a já mohl začít pracovat ve svém novém zaměstnání,“ uzavřel.

Trpěl silnými bolestmi a plynatostí. V těle mu řádila obří tasemnice

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám