Hlavní obsah

Krávy názorně předvedly, jaké to je po dlouhé době vyjít ven

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tytherington

Britský farmář svérázným způsobem ukázal, co nastane, až se uvolní karanténa a lidé se zase budou moci volně pohybovat venku. Když vypustil po zimě své krávy ven na pastvu, jindy vcelku klidný dobytek začal na trávě skákat radostí. Video zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Farmář zdokumentoval, jaké to je být po dlouhé době venkuVideo: Caters News / The Funky Farmer, AP

 
Článek

Stejná situace se podle 51letého zemědělce Richarda Cornocka z anglického Tytheringtonu opakuje každý rok na jaře.

„Je to perfektní zobrazení nás v karanténě. Až to všechno skončí, my všichni budeme venku poskakovat úplně stejně,“ popsal farmář při letošním vypouštění krav.

Farmu, která rodině patří už 200 let, provozuje Corncock spolu se svým bratrem Tomem. Aktuálně jeho stádo čítá 75 kusů krav. Každé jaro se vypouštějí ven zhruba ve stejnou dobu. V okamžiku, kdy je na pastvinách dostatek trávy.

„Skáčou, protože jsou nadšené, že jsou znovu venku. Mají radost z čerstvého vzduchu a měkké země pod nohama. Krávy jsou velice klidná zvířata, nechovají se tímto způsobem často. Vidět je takto poskakovat je vzácnost,“ dodal

Reklama

Výběr článků

Načítám