Hlavní obsah

Hlasy v hlavě ho místo na psychiatrii dovedly k milionům

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozhodně se nedá říct, že se vždycky vyplatí poslouchat hlasy v hlavě. Výjimka však potvrzuje pravidlo a jednatřicetiletý Brit Simon Waddup se díky nim může radovat z milionu liber (30 milionů korun). Měl totiž předtuchu, že by se měl poprvé zúčastnit slosování loterie.

Foto: Profimedia.cz

Simon Waddup vyhrál milion liber.

Článek

Elektrikář z Coventry si v druhé polovině května koupil tiket do loterie Euromiliony poprvé v životě. Vedly ho k tomu údajně hlasy v jeho hlavě. „Někdy už jsem sázel v menších národních loteriích na internetu, ale nikdy jsem se neúčastnil hlavního slosování v Euromilionech. Když jsem tentokrát nakupoval v supermarketu, jako by mi hlasy v hlavě říkaly, ať si koupím tiket. A pokračovalo to i cestou domů,“ uvedl Waddup.

„Když jsem přišel domů, koupil jsem si přes internet dva tikety do večerního slosování. Pak jsem na to až do rána úplně zapomněl. Jamile jsem se ráno podíval na telefon, měl jsem tam zprávu o výhře. Věděl jsem, že je to asi hodně, ale nemohl jsem uvěřit tomu, že jsem vyhrál milion liber,“ popsal moment výhry otec desetileté dcery, která se o výhře dozvěděla od otce jako první.

Ve 22 letech se stal v práci ze dne na den miliardářem

Koktejl

„Zeptala se mě, jestli by tedy teď mohla dostat cestovní pas a někam vyrazit, protože nikdy nebyla v zahraničí. Potom jsem volal matce a sestře, které mi to nejdřív vůbec nevěřily,” vysvětloval výherce, kterého trochu mrzí, že kvůli pandemii koronaviru nemůže své štěstí s rodinou pořádně oslavit. „Svůj podíl ale určitě dostanou,” doplnil Waddup.

Kvůli koronaviru přišel o práci, záhy vyhrál miliony

Koronavirus

Výhru bere také jako náplast na zdravotní problémy, které jej trápí. „Hodně času jsem strávil v nemocnici, nemůžu pracovat od loňského léta, což bylo frustrující. Trpím vzácnou nemocí krve,” prozradil výherce.

Sex jen se členy domácnosti. Británie zavádí nová pravidla pro kontakty osob

Koktejl

Nyní se chystá splnit si svůj životní sen a koupit si starší nemovitost a opravit si ji po svém. „Už od malička jsem měl takový sen být developerem. Teď by se mi to konečně mohlo podařit,” doufá. Kromě hledání vhodného objektu na internetu už dceři koupil nové oblečení a radost si udělal i novým kávovarem.

Reklama

Výběr článků

Načítám