Hlavní obsah

Fotky nahého Topolánka zabraly, Italové o nich mají píseň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Série snímků ilustrujících volné mravy na sardinském sídle italského premiéra Silvia Berlusconiho, kterou minulý pátek zveřejnil španělský deník El País, má stále ohlas. Zasloužil se o to také snímek zachycující nahého muže, jímž má údajně být český expremiér Mirek Topolánek. Teď je v Itálii k mání i znělka do mobilního telefonu, kde se o Topolánkovi zpívá.

Článek

Prodejce láká zájemce sloganem Chceš-li znělku, pošli heslo TOPOLANEK. Na videu nazvaném Nudistická vyzvánění je snímek s údajně nahým českým expremiérem a v rohu fotomontáž, která ho zobrazuje jako smějícího se myšáka.

Bello Topolanek

Dětský hlásek k tomu zpívá vyzváněcí melodii - parafrázovanou písničku, v níž zpěváček ujišťuje svou dívčinu, že ji neopustí. Nazývá ji "bella topolona", tedy "krásná megamyši", což je v italštině třeba chápat jako ekvivalent k nádherné "kočce". V parafrázi se ale místo "bella topolona" objevuje výraz "bello Topolanek".

Vtip je v tom, že příjmení českého expremiéra, který vyvolal zřejmě nechtěnou pozornost veřejnosti svým odhaleným zevnějškem, je mimořádně podobné italskému slovu: Topolanek - topolona. Video končí sborovým smíchem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám