Hlavní obsah

Elizabeth Hurleyová chce svatbu na slonech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka a modelka Elizabeth Hurleyová si už vytvořila představu o své nadcházející svatbě. Rozhodla se, že se podřídí tradicím svého nastávajícího, jímž je indický miliardář Arun Nayar.

Článek

Podle britského listu The Mirror se čtyřicetiletá Liz zřekne klasické bílé svatební róby a vymění ji za červené sárí. Naplní se tak obavy Victorie Beckhamové, která má jít za družičku. [celá zpráva]

Ženich a nevěsta budou prý po celý obřad sedět na slonech. Svatba se uskuteční na severovýchodě Indie, oslavy s mnoha hosty potrvají až několik dnů. Liz by Arunovi měla říct své ano buď koncem letošního roku nebo až příští rok, údajně v únoru.

Liz Hurleyová se před sňatkem snaží vykvést do krásy. K tomu jí prý slouží osvědčený a jednoduchý trik, který již úspěšně vyzkoušela její babička. Elizabeth spí při otevřeném okně.

"Moje babička byla posedlá čerstvým vzduchem, když jsme u ní spali, pokaždé nechala otevřená okna," vyprávěla modelka. "Zapamatovala jsem si to. Když někdo teď v noci otevře okno, druhý den jsem nevrlá."

Reklama

Související články

Hurleyová kvůli módě nemá čas na farmu

Herečce a modelce Elizabeth Hurleyové nynější začátek kampaně spojené s prezentací její nové kolekce plavek a plážového oblečení trochu komplikuje život....

Beckhamová půjde Liz Hurleyové za družičku

Herečka a modelka Liz Hurleyová se prý bude vdávat až koncem roku v Indii, ale družičku má vybranou už teď. Má se jí stát Victoria Beckhamová, bývalá členka...

Výběr článků

Načítám