Hlavní obsah

Beckhamová půjde Liz Hurleyové za družičku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka a modelka Liz Hurleyová se prý bude vdávat až koncem roku v Indii, ale družičku má vybranou už teď. Má se jí stát Victoria Beckhamová, bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls, která Liz tuto přátelskou službu přislíbila. Současně však vyjádřila obavy, zda Hurleyová vybere pro obě vhodné oblečení.

Článek

"Vsadím se, že Liz mě určitě bude chtít nacpat do něčeho strašně staromódního a že k tomu budu muset mít boty bez podpatku," zauvažovala jednatřicetiletá Victoria. Myslela tím pravděpodobně tradiční indické sárí. Liz se v tomto oděvu již několikrát objevila na veřejnosti a Beckhamová ji podezírá, že sárí bude chtít kvůli svému indickému snoubenci mít i na svatbě.

Hurleyová, která v pátek slaví čtyřicítku, se údajně ještě letos vdá za svého dlouholetého přítele, indického podnikatele v textilním průmyslu Aruna Nayara, a to v jeho rodné zemi. Kdy a kde přesně se má svatba konat, zatím není známo. [celá zpráva]

Média spekulují o tom, že Liz si vybrala za družičku právě Victorii proto, že ta má pověst krizemi prověřené manželky. V jejím svazku s fotbalovou hvězdou Davidem Beckhamem to již několikrát pořádně zajiskřilo, nakonec však vztah vydržel a páru se v únoru narodil již třetí syn pojmenovaný Cruz. [celá zpráva] Prostřednímu Romeovi jsou dva roky, nejstaršímu Brooklynovi bylo šest.

Reklama

Související témata:

Související články

Beckhamovým se narodil třetí syn

Manželé Victoria a David Beckhamovi se stali potřetí rodiči. Syn bývalé zpěvačky dívčí skupiny Spice Girl a fotbalisty španělského klubu Real Madrid přišel...

Výběr článků

Načítám