Hlavní obsah

Hurleyová kvůli módě nemá čas na farmu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečce a modelce Elizabeth Hurleyové nynější začátek kampaně spojené s prezentací její nové kolekce plavek a plážového oblečení trochu komplikuje život. Hvězda filmů o Austin Powersovi kvůli tomu totiž nemá čas na svou farmu v Gloucestershire.

Článek

Obzvlášť jí chybí to, že nemůže být přítomna rození nových jehňátek. "Viděla jsem porod každého jehňátka. Minulý týden se však dvě narodila a já to zmeškala," posteskla si devětatřicetiletá Liz Hurleyová.

Přehodnocuje vztah k masu

Britská herečka rovněž připustila, že to, že se z ní stala farmářka, u ní vyvolalo řadu otázek ohledně konzumace masa. "Jsem masožravec, avšak teď mě to opravdu od masa odrazuje, protože (jehňátka) jsou tak strašně sladká. Jsou pojmenována po mých přátelích a rodině," dodala.

"Je to ale normální farma a jednoho dne by (ovce) měla jít na maso, takže člověk se k nim nemůže úplně připoutat. Je tady však jedno malinkaté, kterému jsem dávala pít z lahve, a to opravdu za žádnou cenu nechci sníst."

Liz Hurleyová svou kolekci plavek s názvem Elizabeth Hurley Beach představila před dvěma týdny v New Yorku. Pro své modely zvolila převážně zářivě bílou barvu. Liz, která je matkou tříletého Damiana, návrhy popsala jako "sexy". Součástí kolekce jsou i praktické doplňky - tašky na pláž a klobouky.

Reklama

Související články

Liz Hurleyová se kvůli linii skoro nenají

Kvůli štíhlé postavě si devětatřicetiletá britská herečka Elizabeth Hurleyová dopřává denně pouze jediné jídlo. Hvězda filmů o Austinu Powersovi podle...

Výběr článků

Načítám