Hlavní obsah

Dubajský klub si ženy váží. Za každý kilogram dostanou slevu

Novinky, tcs

S neobvyklou akcí přišel podnik Fusion Club umístěný v dubajském hotelu Cassells Al Barsha. Každé návštěvnici klubu nabídne slevu jednoho dirhamu (6,29 korun) za každý kilogram váhy. Motto kampaně zní „Je dobré přibírat na váze“.

Foto: Fusion Club

Fusion club se prý snaží o originální promoakce každý měsíc.

Článek

Kluby, diskotéky a bary mají spoustu akcí, kterými se snaží přilákat více žen. Klub ve čtyřhvězdičkovém hotelu se snaží přilákat dámy na jejich vlastní hmotnost. „Odlišnost od jiných klubů, to je to, co naše hosty těší,“ Anil Kumar, manažer hotelu.

U vchodu do Fusion clubu byly nainstalovány váhy, ovšem ženy na ně vstoupit nemusí, pokud nebudou chtít. Místo toho stačí podat obsluze lísteček s napsanou váhou. „Věříme ve velkodušnost našich hostů,“ vysvětlil Kumar.

Foto: Fusion Club

Váha umístěná u vchodu do klubu

Sleva ve výši jednoho dirhamu na kilogram platí pouze na drinky. Běžné koktejly nabízí podnik za cenu okolo 50 dirhamů (okolo 300 korun), pintu točeného piva (0,57 litrů) za cenu 40 až 45 dirhamů.

Restaurace nabízí slevy dle velikosti podprsenky

Koktejl

„Chceme, aby dámy překvapily své partnery a přátele tím, že nabírání váhy je dobré,“ dodal Kumar. O akci je prý velký zájem, že ji prodloužili až do konce tohoto roku. O podobné „bláznivé a unikátní“ promo akce se prý v klubu snaží každý měsíc. Při jedné z nich dostaly tři drinky zdarma dámy ve věku mezi 30 a 40 lety.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám