Hlavní obsah

Omdlení Argentince skončilo ženou v kolejišti metra

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buenos Aires

Neuvěřitelná shoda náhod, která jen díky bleskurychlé reakci strojvedoucí neskončila tragédií, se odehrála na nástupišti argentinského metra. Na jedné ze stanic v Buenos Aires omdlel cestující a spadl tak nešťastně, že vrazil do kolem procházející ženy, která následně spadla do kolejiště přímo před přijíždějící soupravu. Řidička vlak stihla pár metrů před ženou zabrzdit, uvádí server listu The Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Cestující omdlel v metru, přitom srazil ženu do kolejiště

 
Článek

Třiatřicetiletý IT pracovník Marcelo Bugallo se v půlce října vracel z práce domů dřív, protože mu nebylo dobře. Při čekání na vlak se jeho stav zhoršil a na peronu ve stanici Pueyrredón se poroučel k zemi. V tu chvíli kolem procházela pasažérka jménem Andrea, do které muž vrazil takovou silou, že upadla na koleje, přičemž rovněž ztratila vědomí.

Do stanice v tu chvíli právě přijížděl vlak, který řídila 51letá Roxana Elizabeth Floresová. „Lidé na mě něco signalizovali a já hned uviděla na kolejích osobu. Tak jsem zatáhla záchrannou brzdu, jak nařizuje protokol,“ sdělila strojvedoucí, která jezdí s metrem už 25 let.

Poté, co souprava zastavila těsně před ženou, za ní do kolejiště skočili přihlížející pasažéři a vytáhli ji zpátky na nástupiště. Po příjezdu záchranářů byli oba dva aktéři kuriózní nehody převezeni do nemocnice na ošetření.

Bugalla poté vyslýchala policie, případ ale uzavřela jako nešťastnou náhodu a propustila ho.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám