Hlavní obsah

Do supermarketu v USA přišel medvěd, už druhý během týdne

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kings Beach

Do supermarketu v Severní Karolíně zavítal koncem srpna nevšední návštěvník - medvěd. I když zrovna pro tento obchod to zase tak neobvyklý zákazník nebyl. Během jednoho týdne to byl totiž už druhý medvěd, který se tam objevil, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Do supermarketu zavítal během týdne už druhý medvědVideo: Reuters

 
Článek

Chlupáč si vybral pobočku Kings Beach Safeway u jezera Tahoe a začal prohledávat regály s ovocem a zeleninou. „V klidu jsme přijeli do obchodu. To, co jsme tam ale našli, jsem si opravdu nepředstavoval,“ popsal kuriózní zážitek jeden z nakupujících Rubi Nevarez, který medvěda natočil.

Místní média informovala, že se jedná již o druhý výlet medvěda do tohoto supermarketu za jediný týden. „To opravdu v popisu práce nemám, boj s medvědy,“ citoval server ABC 7 prodavače Paula Heigha.

Co si nakonec zvíře z obchodu odneslo, není jasné. Po chvíli ovšem samo odešlo pryč. To první ukořistilo pytlík Tortilla chipsů. Oba incidenty se obešly bez zranění zákazníků, pracovníků i medvědů samotných.

Reklama

Výběr článků

Načítám