Hlavní obsah

Dcera vévodkyně Meghan hned po narození rozjásala vášnivé sázkaře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Vévodkyně Meghan a princ Harry se radují z druhého potomka. Dcera ostře sledovaného páru se narodila v pátek, o čemž rodina informovala v neděli. Holčička dostala jméno Lilibet Diana Mountbattenová-Windsorová, což potěšilo řadu sázkařů, právě jméno Diana patřilo totiž k těm nejvíce očekávaným.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Meghan je podruhé matkou.

Článek

Sázení na jména nových členů britské královské rodiny už je poměrně ustálenou tradicí. Když dvojice oznámila, že Meghan čeká druhé dítě, sázkové kanceláře se okamžitě chopily příležitosti.

V době, kdy ještě nebylo jisté pohlaví dítěte, byla favority jména Alfie, Oliver, Alexandra a Diana. „Sázky naznačují, že by si tentokrát Meghan s Harrym mohli vybrat tradičnější jméno. U nás jsou největšími favority s kurzem 8:1 Oliver a Diana,“ uvedl v únoru tiskový mluvčí společnosti Betfair Sam Rosbottom. Dianu favorizovala i sázková kancelář Coral v kurzu 10:1.

Ostatně i čtenáři Novinek v anketě rovněž tipovali většinou Dianu, která získala nadpoloviční většinu hlasů.

Později se kurzy na favorizovaná jména snižovaly, nedávno bylo možné si na Dianu vsadit v kurzu 5:1. Ti, kteří rádi sází na favority, se nyní mohou radovat. Holčička totiž dostala jméno Lilibet Diana.

Harry a Meghan mají dceru. Jmenuje se po královně i Dianě

Koktejl

Dá se předpokládat, že těm, kteří si vsadili na připomínku tragicky zesnulé Harryho matky, budou sázkové kanceláře jejich tip uznávat. Otázkou zůstává, jak se postaví k lidem, kteří tipovali jméno Elisabeth, v českém překladu Alžběta. Jméno Lilibet dostala novorozená dcera na počest současné královny Alžběty II., kterou rodina v soukromí oslovuje právě Lilibet.

Harry a Meghan již mají syna Archieho, který se narodil v květnu 2019. I na jeho jméno se hojně sázelo, tehdy se ale bookmakeři netrefili, jméno Archie se totiž v nabídkách prakticky neobjevovalo.

Druhé těhotenství veřejnosti oznámil pár letos v únoru. Lilibet je jedenácté pravnouče královny Alžběty II. a je osmá v pořadí na britský trůn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám