Hlavní obsah

Cyklista ujížděl před naštvaným beranem. Nakonec na zvíře vyzrál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při útoku berana by se člověk nejspíše snažil co nejdříve zmizet. Kanadský cyklista ale zachoval chladnou hlavu, pronásledovatele si nejprve natočil a posléze se přijel na farmu ujistit, že se černé ovci nic nestalo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Cyklistu pronásledoval černý beran Ozzy. Zachránila ho až dodávka v protisměruVideo: AP

 
Článek

Učitel umění Keith Ailey se v minulých dnech projížděl po kanadském venkově, když ho poblíž města Thunder Bay na západě provincie Ontario začal pronásledovat uprchlý černý beran.

Ze zaběhnuté ovce ostříhali 35 kilogramů vlny

Koktejl

Keith si zbloudilé ovce všiml už ve chvíli, kdy byla ještě před ním. Beran totiž zrovna přecházel silnici. Když cyklista projel, začalo pronásledování. Během něj se Keithovi dařilo úspěšně unikat, ale zachránila ho až protijedoucí dodávka.

Keith totiž před ní přejel na druhou stranu silnice, což berana zmátlo a v dalším pronásledování už nepokračoval.

Lékaři mu dali rok života, tak vyrazil z Anglie na Sicílii na kole. Teď chystá další cestu

Cestování

Poté, co video Keith zveřejnil na sociálních sítích, dozvěděl se, že černý beran, který mu byl v patách, se jmenuje Ozzy a zaběhl se z jedné místní farmy. Keith nelenil a jel na farmu svého pronásledovatele navštívit. A nakonec to vypadalo, že si docela padli do oka.

Reklama

Výběr článků

Načítám