Hlavní obsah

Chlapec od mládí hltal Guinnessovu knihu rekordů, teď do ní může vstoupit

Novinky, pal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak moc dokážete otevřít svou čelist? Pokud se vám mezi zuby vejde deseticentimetrové pravítko, máte i vy šanci dostat se do Guinnessovy knihy rekordů. Pokud ne, tak se alespoň můžete podívat, co svede 14letý Isaac Johnson z Bloomingtonu v Minnesotě.

Foto: Profimedia.cz

Pokud se vám mezi zuby vejde deseticentimetrové pravítko, můžete i vy pomýšlet na zápis do Guinnessovy knihy rekordů.

Článek

Isaac Johnson vždycky věděl, že umí otevřít ústa opravdu dokořán, ale až do roku 2016 to nepokládal za něco mimořádného. Tehdy jeho bratr přinesl domů nové vydání Guinnessovy knihy rekordů a mladík si uvědomil, že by v ní mohlo figurovat i jeho jméno.

Rekordman totiž dovedl otevřít ústa až na 11 centimetrů. Isaac za ním v té době zaostával o pouhé tři centimetry. A rozpětí jeho ústního otvoru se stále zvětšuje.

Rekord mířil od kostiček ke hvězdám

Koktejl

A tak se z toho, co původně sloužilo k pobavení spolužáků, stal Isaacův koníček, se kterým vystupuje i na internetu. Ve videích otevírá ústa a do nich vkládá například celá jablka, tenisové míčky, lahve s pitím a podobně.

„Od mládí jsem četl všechna vydání Guinnessovy knihy rekordů. Bylo by báječné, kdyby se v ní jednou objevilo mé jméno,“ svěřil se Isaac Johnson Daily Mailu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám