Hlavní obsah

Bála se podvodníků a nezvedala telefon. Volali jí ohledně výhry v loterii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvednout hovor od neznámého telefonního čísla se někdy může vyplatit. Své o tom ví žena z australského města Launceston v Tasmánii, která dlouho otálela s přijetím hovoru od neodbytného volajícího, neboť se bála podvodníků. Nakonec však svolila a zjistila, že vyhrála v loterii dva miliony australských dolarů (přes 31 milionů korun), píše loterijní server The Lott.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

„To je šílené! Nikdy nezvedám hovory od neznámých čísel, protože si myslím, že to jsou otravní lidé, kteří chtějí udělat něco zlého. Vy jste mi ale volali tolikrát, že jsem se rozhodla hovor zvednout a zjistit, o co se jedná,” řekla žena poté, co jí byla oznámena pohádková výhra.

Šťastná vítězka, která si tiket u společnosti The Lott koupila ve městě Westbury, rovněž uvedla, že bude společně s rodinou s penězi vynakládat „velmi rozumně”.

„Jako první zaplatíme naše účty a samozřejmě do něčeho zainvestujeme. Možná si zajdu do lázní a koupím nějaké maličkosti okolo domu, ještě si nejsem jistá. Než začnu pořádně plánovat, tak tomu všemu musím nejprve uvěřit,” uvedla Australanka.

Reklama

Výběr článků

Načítám