Hlavní obsah

Autista v domově důchodců roztancoval 101letého muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmnáctiletý Ollie Venning, který trpí autismem, před dvěma týdny navštívil v domově důchodců v anglickém Plymouthu svoji prababičku a všem přítomným předvedl i malé taneční vystoupení. 101letého Dona jeho street dance nadchl dokonce natolik, že se k němu na chvíli přidal. A jak je z videa patrné, za své kreace se rozhodně nemusí stydět.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Autistický teenager učí 101letého seniora street danceVideo: Reuters

 
Článek

„Kvůli covidu jsem se nemohl vidět s jedním ze svých největších fanoušků – mojí prababičkou Bet. Ráda se na mě při tancování dívá. Když rozvolnili restrikce, požádala mě, zda bych se nemohl stavit a zatancovat jí,” řekl Daily Mailu Ollie.

„Už jsem byl pomalu na odchodu, když mě Don požádal, zda by si nemohl zatancovat se mnou. Přišel na parket a já jsem mu ukázal nějaké taneční pohyby,” popsal situaci mladý nadšenec do tancování.

Jak je z videa, které zveřejnila agentura Reuters, patrné, Don se za své vystoupení, při němž mu asistovala ošetřovatelka, nemusí ani přes svůj pokročilý věk stydět.

Žena chtěla vědět, co dělá malá dcera, když je v práci. Fotky ji překvapily

Koktejl

„Byl úžasný, nechce se mi věřit, že má 101 let, jeho kreace byly skvělé. Když jsem viděl, jak jsou on i všichni ostatní šťastní, měl jsem dobrý pocit,” dodal Ollie.

„Byl to opravdu krásný okamžik. Ollie navštívil svoji prababičku a bylo to poprvé, co před obyvateli domova vystoupil. Don se ho zeptal, zda by se mohl přidat. Bylo to přirozené a skvěle se na to koukalo,” řekla babička Ollieho Ann Jessopová, která video pořídila.

Reklama

Výběr článků

Načítám