Hlavní obsah

Žena chtěla vědět, co dělá malá dcera, když je v práci. Fotky ji překvapily

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začalo to jako nejapný vtípek a nyní je z toho instagramový účet se stovkami tisíc sledujících. Dvaatřicetiletý Kenny Deuss z belgických Antverp vytváří fotky, na nichž je jeho dcera Alix vystavena všemožným nebezpečným situacím. Jeho přítelkyně však úsměv na tváři ze začátku neměla.

Foto: Profimedia.cz

Upravené fotky Kennyho Deusse působí velmi reálně.

Článek

Když se Tineke Vanobbergenová vrátila po mateřské dovolené do práce, o jejich tehdy tříměsíční dceru Alix se staral právě Kenny. Žena poprosila svého přítele, aby jí během dne poslal fotky toho, co spolu dělají.

Ty jí Kenny, který pracuje jako zvukový a světelný technik, opravdu poslal, měly ale zcela opačný než uklidňující efekt. Belgičan je totiž rovněž velkým nadšencem do úpravy fotek a malou Alix na nich v žertu vykreslil v nebezpečných situacích – na jedné například pila pivo, na druhé ji odnášel racek a na další seděla na okraji útesu, uvedl server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Malá Alix sedící na okraji útesu.

Ačkoliv tenkrát fotky Tineke šokovaly, nyní už se svým přítelem sdílí radost z jeho neobvyklé záliby. Kenny své výtvory sdílí na Instagramu, kde se jeho profil s názvem onadventurewithdad těší z 364 tisíc sledujících.

„Nikdy jsem nečekal, že to bude takhle velké. Ještě před čtyřmi měsíci mě sledovalo pouhých tisíc lidí,” říká Kenny.

„Vždycky jsem rád vytvářel vtipné fotky svých přátel a rodiny, a když se nám narodilo dítě a moje přítelkyně se začala ptát na fotky, byla to skvělá příležitost, jak se pobavit,” směje se.

„Když jsem fotky přítelkyni poslal poprvé, byla šokovaná. Následně si ale uvědomila, že jde o vtip, a nyní si to užívá,” dodává.

Ne všichni však jeho tvorbu oceňují. „Lidé si občas myslí, že fotky jsou skutečné, což beru jako kompliment. V minulosti jsem ale obdržel i rozzlobené komentáře od lidí, kteří to nepochopili,” vysvětluje.

Reklama

Výběr článků

Načítám