Hlavní obsah

Grumpy Cat je po smrti

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrázek věčně zachmuřené kočky zná nejspíš každý, kdo alespoň chvíli v životě brouzdal po internetu. Zvíře s genetickou vadou, která způsobila, že vypadalo věčně naštvané, bavilo miliony lidí po celém světě a svým majitelům přineslo nevídané jmění. Teď jeho páníčkové přinesli smutnou zprávu. Grumpy Cat je po smrti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Grumpy Cat znali lidé z celého světaVideo: AP

 
Článek

Permanentně zachmuřená kočka z Arizony pošla v úterý na komplikace spojené se zánětem močových cest. Ve čtvrtek to oznámila její majitelka Tabatha Bundesenová na twitterovém účtu, který měla kočka zřízen.

„Odešla v poklidu, v náručí své paničky Tabathy,“ stojí v prohlášení. Sláva Grumpy Cat (Mrzuté kočky) započala půl roku po jejím narození v roce 2012, když bratr Tabathy umístil na internet fotky zamračeného koťátka. Od té doby se kočka stala slavnou značkou a její podobizna zdobila nejeden upomínkový předmět.

V roce 2014 si Grumpy Cat (původním jménem Tardar Sauce) dokonce zahrála ve svém vlastním filmu, o rok později ji muzeum Madame Tussauds v San Franciscu vytvořilo voskovou figurínu.

„Přinesla radost milionům lidí po celém světě,“ připomněla její lidská rodina. Ačkoliv Grumpy Cat měla neustále zachmuřený vzhled, povahou to bylo veselé a hravé zvíře.

Foto: Profimedia.cz

Grumpy cat přinesla smích na tváře mnoha lidem a obrovské jmění svým majitelům.

Její vzhled byl zapříčiněn deformací v důsledku nanismu, tedy poruchy způsobující malý růst organismu.

Reklama

Související témata:

Související články

Ze zamračené kočky se stal miliardový byznys

Kočka, která vydělává víc než leckteří hollywoodští herci nebo herečky. Ano, opravdu je to možné. Seznamte se s Grumpy Cat, věčně zamračenou kočkou, které by...

Výběr článků

Načítám