Hlavní obsah

Američan šel vykrást restauraci, skončil dva dny naložený v oleji

– San Lorenzo
Novinky, nčs

Karma někdy zasahuje okamžitě. Přesvědčil se o tom i devětadvacetiletý muž z amerického města San Lorenzo v Kalifornii. Poté co se pravděpodobně pokusil vykrást prázdnou restauraci, uvízl v šachtě s použitým olejem, která vede ze střechy do kuchyně. V zajetí omastku a oleje zůstal naložený dva dny.

Foto: Alameda County Sheriff's Office

Muž byl dva dny uvězněný v šachtě s olejem.

Článek

Jak uvedl seržant Ray Kelly z úřadu šerifa v okrese Alameda County, volání o pomoc zaslechl kolemjdoucí, který se pohyboval v blízkosti čínské restaurace. Ukázalo se, že muž zůstal nehybně zaseknutý ve větrací šachtě s olejem a omastkem vedoucí až do kuchyně restaurace. V otvoru byl muž podle policie uvězněný dva dny.

Muž byl v šachtě uvězněný dva dny. 

Přivolaní hasiči vyčerpaného a dehydratovaného muže po hodině práce dokázali vyprostit. Do péče si ho přebrali záchranáři a převezli jej do nemocnice. O tom, zda muž bude muset nastoupit do vězení, nebo bude jeho prohřešek považován za přestupek, zatím nebylo rozhodnuto.

„Nyní jeho čin prověřujeme jako vandalismus a prověřujeme, zda chtěl skutečně restauraci vykrást. Případ byl předán okresnímu zástupci,“ dodal Kelly, který zároveň poděkoval za odvedenou práci hasičům a oznamovateli, protože dalšího dne by se podle jeho slov nemusel zaseknutý muž dožít.

Reklama

Výběr článků

Načítám