Hlavní obsah

Po návratu z líbánek našli svůj dům zabalený v růžovém igelitu

Novinky, mšv

Svůj návrat z líbánek v Mexiku si manželé Mingerovi představovali asi trochu jinak. Místo poklidného příjezdu se museli do útrob svého domu nejprve probojovat přes silnou vrstvu růžového igelitu, ve kterém byla stavba kompletně zabalená. Nepřítomnosti novomanželů totiž využila skupinka přátel, která si z nich vystřelila, píše server Metro.co.uk.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Po příjezdu byli oba Britové z městečka Alsager poněkud šokováni, když svůj dům našli obalený igelitem. „Bylo to vážně velké překvapení, něco takového jsme s Jonathanem vůbec nečekali,“ uvedla Jenny Mingerová, když poprvé na dům pohlédla. „Nastěhovali jsme se sem teprve před třemi měsíci. Řekla jsem si jen, panebože, vážně si nemohli vybrat lepší barvu, do které by dům zabalili,“ dodala s úsměvem.

Na vtípku se dohodli Jonathanovi kolegové z práce a kamarádi. Čtyři hodiny pod rouškou tmy balili dům do igelitu, aby je nezpozorovali sousedé, a aby stihli svůj plán dokončit před příjezdem Mingerových.

„Bylo to překvapivé, ale zasmáli jsme se. Přišli se podívat všichni sousedé. Trvalo nám nicméně asi půl hodiny, než jsme zvládli všechen igelit sundat,“ tvrdí Minger. „Nejprve jsem ale musel použít klíče od auta, abychom se vůbec prořezali ke dveřím. A už teď přemýšlím nad nějakou odplatou,“ uzavřel Brit.

Reklama

Výběr článků

Načítám