Hlavní obsah

Šla do nemocnice s bolestí břicha, o pár hodin později porodila dvojčata

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Životní překvapení zažila minulý týden Američanka Shelby Magnatiová z Iowy. Ve čtvrtek šla do nemocnice kvůli bolestem břicha, lékaři jí ale oznámili, že je v šestém měsíci těhotenství, o čemž neměla ani ponětí. Pár hodin po příchodu do nemocnice porodila dvojčata.

BEZ KOMENTÁŘE: Američanka porodila dvojčata

 
Článek

„Trápila mě opravdu ostrá bolest v levém boku, tak jsem šla k doktorovi, kde mi řekli, že si myslí, že bych mohla být těhotná. Poslali mě na pohotovost, kde mi udělali ultrazvuk a oznámili mi, že čekám dvojčata,“ citoval Američanku server stanice WHOtv.

Se svým snoubencem o těhotenství vůbec nevěděli. Překvapilo je tak, že se jednalo rovnou o dvojčata, a to navíc monoamniotická, kdy děti sdílejí placentu i plodový vak. Tento typ těhotenství se vyskytuje asi u jednoho procenta dvojčat a je spojen s větším rizikem při porodu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Je to šílené, stále to vstřebávám,“ uvedl snoubenec James Croskey, který byl šokovaný a šťastný zároveň.

Holčičky pojmenované Ava a Anna přišly na svět císařským řezem. Vážily 1,8 a 1,3 kilogramu. I přes předčasný porod jsou v pořádku a očekává se, že po pár týdnech v porodnici je i s jejich maminkou propustí domů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám