Hlavní obsah

Restaurace doručuje sendviče zákazníkům pomocí padáků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australský podnikatel Adam Grant se živí doručováním jídel na objednávku. A protože není v Melbourne sám, snažil se přijít na to, jak by konkurenci přetáhl zákazníky. Skvělý nápad ho osvítil během jednoho víkendu na venkově, kde sledoval parašutisty při seskoku. Začal tak sendviče objednané po internetu doručovat klientům zavěšené na malých padáčcích.

BEZ KOMENTÁŘE: Z nebe se snášely sendviče na padácíchVideo: Jafflechutes

 
Článek

Restaurace Jafflechutes doručuje sendviče s grilovaným sýrem v přistávací zóně na ulici. Tu klienti poznají podle kruhu a symbolu X v něm. Hladoví zákazníci si koupí sendviče na internetu a zaplatí je kartou pomocí služby PayPal. Na chodníku pak s otevřenou náručí čekají na boží dar přicházející přímo z nebes. Balíček s číslem klienta si vyzvednou po dosednutí padáčku k zemi.

„O víkendu jsme bez vyrušování videohrami a klipy z internetu strávili noc probíráním šílených podnikatelských nápadů a nad ránem jsme vytvořili první parašutistickou restauraci v Melbourne,“ uvedl jeden z majitelů Adam Grant pro britský deník Metro.

Klienti jsou z nápadu tak nadšeni, že se firmě nebývale daří a plánuje provádění podobných akcí i v USA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám