Hlavní obsah

Ženich s nevěstou si řekli své ano, zatímco za nimi řádilo tornádo

Novinky, Markéta Klánská
Anthony

Svatební den se zpravidla točí kolem nevěsty a ženicha, novomanželé Penceovi ale měli v sobotu během svatby vážnou konkurenci. Jen pár kilometrů od místa obřadu na farmě v Kansasu se totiž objevilo tornádo.

BEZ KOMENTÁŘE: Svatbu pod širým nebem zpestřilo blížící se tornádo

 
Článek

Caleb v kovbojském oblečení a Candra v bílém pronesli své sliby na zahradě před farmou, kterou vlastní Calebova rodina, načež prošli uličkou a v dálce spatřili tornádo, jak si v doprovodu několika menších vírů razí cestu polem.

„Jak jsme odcházeli z místa obřadu, viděla jsem to tornádo. Podívala jsem se na manžela a zeptala se, zda se tím máme znepokojovat,“ popsala ten nezapomenutelný okamžik Candra.

Novomanžel i jeho rodina, která dobře zná celou oblast a je obeznámena s místními rozmary počasí, veškeré obavy odbyla s tím, že bouři už několik dní sleduje prostřednictvím zpráv z radarů. Ačkoli se totiž mohlo zdát, že je tornádo opravdu blízko, ve skutečnosti plnou silou vířilo ve vzdálenosti asi 13 kilometrů od farmy.

Fotky nemohly být lepší

Zatímco někomu by takové počasí mohlo velký den zkazit, novomanželé Penceovi to vzali sportovně a s tornádem v zádech začali pózovat fotografům.

„Nemohla jsem si přát lepší snímky,“ svěřila regionální televizi KSNW Candra.

Ne všichni byli z tornáda ale tak nadšeni. Mohutný vzdušný vír přece jenom způsobil vážné škody v určitých oblastech okresu Harper County.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám