Hlavní obsah

Miss Sokolová ohlásila rozchod s přítelem, na party byla už s novým

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss ČR Kateřina Sokolová Novinkám na čtvrteční Havana party v pražských Žlutých lázních prozradila, že se už před několika týdny se svým přítelem po vzájemné dohodě rozešli. S nyní již expřítelem Honzou Nádvorníkem byla necelý rok. Na party se ovšem objevila s novým mužem a zdá se, že to mezi nimi jiskří více než dost.

Foto: Jakub Kynčl, Novinky

Kateřině a Jeanovi to náramně sluší.

Článek

Kateřina Sokolová zavítala na Havana party zkrápěnou již od začátku řetězy deště s charismatickým mužem, ke kterému má evidentně velmi blízko. "Jmenuje se Jean," začala Katka Novinkám odtajňovat otazníky. Dále informovala, že je to Turek a je mu 35 let.

Zdá se, že si Kateřina po rozchodu s bývalým přítelem, který byl student, našla úspěšného muže, který ví, co chce. Jean vlastní módní značku Gasolina Jeans a zdá se, že vedle pohledné missky doslova září. "Je zcela výjimečná," rozplýval se o Kateřině Jean, který stejně jako 90 procent návštěvníků party popíjel mojito.

"Potkali jsme se poměrně nedávno a přiznám se, že to mezi námi hned docela hodně zajiskřilo. Nechtěla bych ještě předbíhat, vše je teprve v začátcích, ale je to vážně bezva," dodala Kateřina a vrhla se s novým mužem do reje zábavy velké party, která končila až ve velmi pozdních nočních hodinách.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss ČR Kateřina Sokolová se stala řidičkou

Dávejte si na silnicích pozor, jelikož je s vámi bude velmi brzo brázdit i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. To je ten typ věty, který pohledná dívka z Průhonic...

Nový rok missek - alkohol i předsevzetí

Panujících královen krásy soutěže Miss České republiky jsme se zeptali s jakými předsevzetími a plány vstupují do roku 2008, jubilejního roku tradiční soutěže...

Výběr článků

Načítám