Hlavní obsah

Nový rok missek - alkohol i předsevzetí

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Panujících královen krásy soutěže Miss České republiky jsme se zeptali s jakými předsevzetími a plány vstupují do roku 2008, jubilejního roku tradiční soutěže krásy. Mimo jiné jsme také získali fotografie ze silvestrovských oslav v Rakousku, kde byly Kateřina Sokolová s Denisou Přibylovou a šesti mladými muži. Není tedy divu, že si tam jedna z nich našla přítele.

Článek

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová

Do nového roku mám hlavně předsevzetí úspěšně odmaturovat a dostat se na vysokou školu. Vybrala jsem si 5 vysokých škol, kam bych si chtěla podat přihlášku. Je to například Fakulta sociálních věd nebo Fakulta humanitních studií nebo mezinárodních vztahů… Mojí náplní na začátek roku je studovat a studovat. V únoru mě čeká práce, v březnu se přestěhuji do nového bytu, který si již teď vybírám. V červnu odlétám na 2 měsíce pracovně do Milána.

I. Vicemiss ČR 2007 Veronika Pompeová

Žádná předsevzetí si nedávám – opravdu skoro nikdy. To, co na sobě můžu změnit, můžu změnit v průběhu roku. Jen mě vždy na začátku roku napadne myšlenka - víc dbát na svoje zdraví, víc cvičit… a jíst víc zeleniny. (smích) Ale po pár týdnech mě to zase přejde.

V lednu mě čeká zkouškové období. Už se učím a doufám, že to zvládnu. Za pár dní jedu pracovně na týden do Madridu fotit, ale učení beru s sebou do letadla.

II. vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová

Také žádná předsevzetí nevedu, protože jak se znám tak vše dělám na poslední chvíli. Ale přála bych štěstí, zdraví a spokojenost sobě a mým nejbližším. Těším se na soutěž Miss Europe. Vrátím se ke studiu, chci hodně cestovat, pracovat v modelingu.

Ráda se nechám překvapit, co mi nový rok 2008 přinese, vždyť ten minulý byl plný převratů. Ze dne na den mě vrhl do Prahy, kam jsem nikdy nechtěla a musela se začít starat sama o sebe. Přinesl také nové povinnosti, ale s nimi i spoustu zkušeností a zážitků. A hlavně mi přinesl velkou lásku, Milana. Tak doufám, že ten nový rok bude alespoň z poloviny tak dobrý, jako byl ten loňský.

Silvestr v Rakousku

A malý bonus na závěr. Miss ČR Kateřina Sokolová s finalistkou téže soutěže Denisou Přibylovou vyjely na Silvestr do Rakouska, zřejmě aby unikly zvídavým objektivům fotoaparátů. Nám se ovšem přece jen povedlo nějaké fotografie z jejich akce získat. Bez alkoholu se oslavy evidentně neobešly.

Takto stylově to začínalo... Foto: archiv

.. a takhle skončilo... Foto: archiv

Denisa Přibylová se Novinkám pochlubila, že si na novoroční vyjížďce dokonce našla přítele. Je prý z Prahy, ale studuje práva v Plzni.

Reklama

Výběr článků

Načítám