Hlavní obsah

Nový přítel miss Sokolové není zas až tak nový

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová ve čtvrtek ráno odletěla do Číny a zanechala v ČR kromě příbuzných i svého přítele Jana Nádvorníka, se kterým se zná už dlouhá léta ze školy. Momentálně jsou spolu více než měsíc a nám se podařilo zjistit, že nejde ani v nejmenším o jejich první intimní sblížení. Pletky spolu už měli před více než rokem.

Článek

Zdroj ze školy, kde se Sokolová s Nádvorníkem seznámili, tvrdí, že úřadující Miss ČR a Jan Nádvorník spolu chodili už dříve. Kateřina se od něj však prý nedočkala ničeho dobrého a ve vztahu byla prý velmi submisivní.

Titul Miss ČR Sokolové jistě dodal sebevědomí a její přítel bude mít co dělat, aby si ji uhlídal. Nicméně pohledná dívka z Průhonic mu zatím důvody k žárlení žádné nedává. "Je to zlatíčko a je mi s ním skvěle," řekla na svém rozlučkovém večírku Novinkám Kateřina Sokolová.

Rozloučit se s ní přišlo mnoho finalistek z letošního ročníku soutěže, přátelé i vedení soutěže. Do Číny jede vybavená obrovským množstvím šatů a rób z dílny návrháře Josefa Klíra a přeje si jediné - dostat se ve finále přinejmenším do užšího výběru dívek.

Reklama

Související články

Miss ČR Kateřina Sokolová se stala řidičkou

Dávejte si na silnicích pozor, jelikož je s vámi bude velmi brzo brázdit i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. To je ten typ věty, který pohledná dívka z Průhonic...

Výběr článků

Načítám