Hlavní obsah

Miss ČR Sokolová se v Číně opaluje

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z větrného a slunečného počasí se finalistkám Miss World v Číně udělalo klidné slunečné počasí a naše reprezentantka Katka Sokolová se ve volných chvilkách hned pustila do opalování.

Článek

První významnou událostí byla pro všechny soutěžící velká tisková konference, jíž se zúčastnila i prezidentka soutěže Julia Morleyová.

"Dostaly jsme tam šerpy, které teď budeme nosit při každé důležitější akci. Program se pomalu rozjíždí a začíná být dost náročný. Už celé dva dny trénujeme na módní mega show, která se uskuteční asi za dva týdny v dějišti finále Sanyi. Při show se bude udílet cena za nejlepší šaty, tak doufám, že s nádherným modelem od Pepy Klíra zaboduju," napsala Kateřina Sokolová z Číny.

V pátek si prošly světové krásky velice důležitou večeře s některými členy poroty a v neděli se konalo semifinále Miss bikiny.

"Už jsme se tu s holkama dost dobře seznámily a začínáme si vyměňovat maily, abychom se mohly navzájem kontaktovat, když budeme v nějaké zemi své kamarádky. To je super, takové kontakty se mi budou určitě hodit," hodnotí výhody své účasti na Miss World 2007 Sokolová.

Reklama

Související články

Miss ČR Kateřina Sokolová se stala řidičkou

Dávejte si na silnicích pozor, jelikož je s vámi bude velmi brzo brázdit i Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová. To je ten typ věty, který pohledná dívka z Průhonic...

Výběr článků

Načítám