Hlavní obsah

Stovky nových smartphonů i tabletů. Největší mobilní veletrh klepe na dveře

Novinky, mif
Barcelona

Už příští týden oficiálně odstartuje největší veletrh mobilních technologií Mobile World Congress (MWC), který se bude konat tradičně ve španělské Barceloně. První novinky odhalí výrobci už tento víkend.

Foto: MWC

Ilustrační foto

Článek

MWC odstartuje oficiálně v Barceloně v pondělí 27. února, přičemž brány výstaviště budou otevřeny až do čtvrtka 2. března.

První tiskové konference jednotlivých výrobců jsou v rámci veletrhu naplánovány už na víkend. Novinky by na samostatných akcích měly odhalit například společnosti Lenovo, Samsung, BlackBerry, LG či Huawei.

Zmiňované podniky samozřejmě nebudou na akci samy. Do Barcelony se totiž sjedou tisíce výrobců prakticky ze všech koutů světa. Novinek tak bude k vidění doslova několik stovek.

Výkonné i levné smartphony

Většina výrobců se přitom zaměří na nové smartphony. Hned několik podniků se zde chystá odhalit své nové vlajkové lodi. Nouze nebude ani o levnější modely. Například společnost HMD Global, která má aktuálně na povel výrobu modelů od společnosti Nokia, se chystá uvést novodobý model Nokia 3310.

Foto: archív výrobce

Nokia 3310

Ano, řeč je doslova o legendárním přístroji, který měl premiéru už na přelomu tisíciletí. [celá zpráva]

Kromě chytrých telefonů a počítačových tabletů se samozřejmě bavíme o celé řadě dalších zajímavých novinek. Řeč je například o nejrůznějších doplňcích, pouzdrech, powerbankách, klávesnicích a externích úložištích. Nouze nebude ani o nositelnou elektroniku.

Novinky.cz budou o těch nejzajímavějších inovacích z veletrhu MWC v průběhu celého příštího týdne informovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám