Hlavní obsah

O2 nabídne 100 GB dat měsíčně za 300 korun. Lidé si ale musí pospíšit

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi zajímavý tarif v rámci svých předplacených karet si připravilo během letních měsíců O2. Lidé mohou získat SIM kartu se 100 GB dat, za které zaplatí pouze 300 Kč měsíčně. Na všechny zájemce se ale nemusí dostat, neboť operátor akci omezil nejen časově, ale také množstvím nabízených SIM karet – jde o limitovanou edici.

Foto: Brendan Mcdermid, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Takto levná mobilní data nenabízí žádný tuzemský operátor ani v rámci paušálních služeb, natož pak u předplacenek. Koneckonců přímo u O2 vyjde tarif s neomezeným voláním i SMS zprávami a 1 GB mobilních dat na 499 Kč měsíčně.

Operátor si atraktivní datový balíček připravil jen v rámci letní akce, lidé mohou SIM karty s velkorysým množstvím dat získat výhradně prostřednictvím webových stránek datamanie.cz. Avšak pouze do 31. srpna nebo do vyprodání zásob. Kolik SIM karet je v rámci limitované edice nabízeno, však operátor neupřesnil.

Limitovaná edice SIM karet

Jisté je však to, že 100GB balíček dat nebude případným zájemcům fungovat pouze během letních prázdnin, ale i později – dokud si ho nezruší. Počítat musí pouze s tím, že se jim z kreditu bude každý měsíc ukrajovat 300 Kč. Přesně tolik neomezená data stojí.

Limitovaná nabídka tak může představovat zajímavé řešení pro notebooky, tablety a další zařízení, která se připojují na cestách k internetu. Samozřejmě lze SIM karty využít také v chytrých telefonech, je s nimi možné bez problémů volat i posílat SMS zprávy.

„Dnes už se bez mobilních dat neobejde ani většina zákazníků předplacených karet. Právě pro ně spouštíme nový e-shop Datamanie.cz, na kterém budeme postupně představovat výhodné datové nabídky, ale nezapomeneme ani na zvýhodněné volání. Startujeme limitovanou edicí karet se 100 GB dat – toto množství dat uživatelé získají každý měsíc za 300 korun,“ prohlásila ředitelka mobilního segmentu v O2 Silvia Cieslarová.

Nové tarify pro předplacenky

O2 přineslo i další dva nové tarify pro předplacené karty. „Při tvorbě nových tarifů jsme mysleli na to, aby vyhovovaly zejména pravidelným uživatelům předplacených karet. Jeden jsme zaměřili na výhodné volání a druhý spíše na data,“ vysvětlila Cieslarová.

Tarif GO NAPLNO za cenu 149 korun měsíčně zahrnuje 50 volných minut volání, 25 SMS a 100 MB dat. Za 299 Kč měsíčně pak mohou případní zájemci získat nový tarif GO NAPLNO DATA PLUS se 2 GB dat, 100 minutami volání a 25 SMS. K prvnímu předplacenkovému tarifu případní zájemci navíc nyní v rámci akce získají 50 minut volání měsíčně zdarma, u druhého pak 1 GB dat měsíčně zdarma.

V rámci změn také O2 zvýšilo minimální částku na dobití kreditu. „Od jara naprostá většina dobití převyšuje částku 300 korun. O2 proto postupně navyšuje minimální částku dobití na 300 korun, a to na všech prodejních místech – na značkových prodejnách, v internetovém bankovnictví, nyní připojí i platební terminály Sazka. Zákazníky o tom informuje v SMS,“ konstatovala mluvčí O2 Lucie Jungmannová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám