Hlavní obsah

Vodafone sjednotí ceny volání z předplacené karty s tarify

Mobilní operátor Vodafone nabídne volání z předplacené karty za cenu tarifního programu. Od 9. června budou moci kreditní zákazníci volat do všech sítí v ČR za stejnou minutovou sazbu jako u tarifů Nabito. Konkurence podobnou službu nenabízí a stejně jako dosud Vodafone poskytuje volání z předplacených karet za vyšší cenu než v případě tarifů.

Článek

Podle marketingového ředitele Vodafonu Davida Duroně je služba zaměřena právě na zákazníky konkurence.

"Nediskriminujeme uživatele předplacených karet a dáváme jim stejné výhody jako tarifním zákazníkům. Zákazníci O2 a T-Mobile mají nyní šanci vyzkoušet si naši Nabitou kartu, které je do ničeho nenutí a za stejné peníze jim dá výhody předplacené karty i tarifu," uvedl Duroň.

Cena za minutu hovoru se bude snižovat podle výše poslední částky, kterou si zákazník jednorázově dobije a bude shodná do všech tuzemských sítí.

Vodafone nastaví proměnlivou sazbu podle výše dobíjení

Sazba za minutu se zákazníkům změní pokaždé, když jednorázově dobitá částka překročí hranici 350 Kč, 700 Kč, 1 150 Kč a 2 100 Kč, což je výše paušálu, kterou zákazníci platí u jednotlivých tarifů Nabito. Ceny volání se budou, rovněž stejně jako u Nabito, pohybovat od tří do šesti korun za minutu.

Cena SMS z Vodafone nabité karty bude do všech sítí 1,19 Kč s DPH. Za dané ceny bude zákazník telefonovat do dalšího dobití, maximálně však jeden měsíc.

Pokud si zákazník ve lhůtě jednoho měsíce nedobije, bude volat za základní cenu šest korun za minutu. Vodafone začal nabízet služby před osmi lety a nyní má kolem 2,7 miliónu zákazníků. Dřívější značku Oskar ovládla nadnárodní skupina Vodafone v roce 2006.

Reklama

Související články

Počet pevných linek loni klesl o 300 000

Počet pevných telefonních linek, které provozuje Telefónica O2, klesl za poslední rok o téměř 300 000 na 1,996 miliónu. Proti předchozímu období se však pokles...

Výběr článků

Načítám