Hlavní obsah

K mobilu televizor za 1 Kč. A nejde o chybu

Novinky, bri

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ještě relativně nedávno jsme mohli narazit na zajímavé akce, kdy bylo možné získat k nějakému novému televizoru chytrý telefon zadarmo. Doba se ale změnila, v celé řadě případů jsou smartphony dražší než televizory. A tak vůbec poprvé v historii můžete dostat k mobilu televizor jako dárek, zaplatíte za něj symbolickou jednu korunu.

Foto: archív výrobce

Galaxy Z Fold2

Článek

Speciální akci si připravila na druhou polovinu dubna pro své zákazníky společnost Samsung. Ta chce prodeje svého nejlepšího smartphonu se skládací konstrukcí Galaxy Z Fold2 5G podpořit právě televizory za 1 Kč.

I když to může vypadat jako tisková chyba, při pohledu na cenovou nabídku obou zařízení to vlastně dává smysl. Zmiňovaný smartphone se totiž v obchodech nabízí za 45 999 Kč, zatímco akční televizory jen za 16 990 Kč. Zákazník tedy skutečně získá za korunu levnější produkt, co na tom, že je v praxi mnohonásobně větší.

Konkrétně je možné ke skládacímu smartphonu získat 55“ televizor QLED z modelových řad Q64T, Q65T a Q67T. Akce je časově omezena do 9. května, v případě vyprodání zásob bude ukončena dříve.

Skládací chytré telefony jsou v kurzu

Testy

Galaxy Z Fold2 si premiéru odbyl loni v létě, tehdy za něj případní zájemci zaplatili 54 990 Kč. Přestože je tedy na trhu již déle než půl roku, stále jde o ten nejdražší model v nabídce jihokorejského elektronického giganta.

Největším lákadlem jsou dva displeje Infinity-O Displays, které v podstatě nemají žádné rámečky, tudíž zabírají prakticky celou plochu přístroje. Displej Cover Screen má úhlopříčku 6,2 palce neboli 15,8 cm, velký hlavní displej má 7,6 palce (19,3 cm). Oba jsou tak větší než u Galaxy Fold.

Srdcem telefonu je výkonný mobilní procesor Snapdragon 865+, který má osm jader a dovede pracovat při frekvenci až 3,1 GHz. Přístroj se dále chlubí 12 GB operační pamětí a 256 GB úložištěm. Fotoaparátů je k dispozici pět, každá obrazovka má jeden vlastní, další tři jsou pak vzadu – hlavní, širokoúhlý a teleobjektiv.

Foto: archív výrobce

Galaxy Z Fold2

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám