Hlavní obsah

Zaměstnanci Škoda Auto dostanou rekordní bonus 45 tisíc

Novinky, bož

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladoboleslavské automobilce Škoda Auto se v loňském roce dařilo, a pocítí to i její zaměstnanci. Letos tak dostanou rekordní bonus ve výši 45 tisíc korun hrubého. Uvedl to firemní list Škodovácký odborář. Částka sestává z variabilního bonusu ve výši 41 tisíc korun a prémie ve výši čtyři tisíce korun.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Provozní zisk Škody Auto v loňském roce stoupl o 31 procent na 32,4 miliardy korun.

Článek

„Vyjednáním tohoto historicky rekordního bonusu ve spojení se zaručeným bonusem I a zaručeným bonusem II bylo dosaženo absolutního rekordu. Je nám ctí, že můžeme oznámit našim členům Odborů KOVO MB, KV, VR, že z takto vysoké dubnové výplaty, vyplácené v květnu 2017, nebude stržen žádný členský příspěvek,” uvedl předseda odborů Jaroslav Povšík.

Provozní zisk Škody Auto v loňském roce stoupl o 31 procent na 32,4 miliardy korun. Hlavní značce koncernu Volkswagen přitom klesl provozní zisk z 2,1 na 1,9 miliardy eur (51,3 miliardy korun). Klesl i zisk prémiové značky Audi. [celá zpráva]

Škodovácké odbory mají 29 500 členů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám