Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 26. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nic nestačí tomu, komu je málo to, co stačí

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Snažte se zbavit restů, i za cenu kratšího spánku. Konstelace Jupiteru s Marsem varuje před následky odkládání povinností. Negativní dopady sebemenšího zaváhání se okamžitě podepíší jak na atmosféře v rodině, tak v zaměstnání.  

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neodkládejte rozhodnutí ohledně oprav bytu nebo chaty. Pokud vám ji pomáhal zprostředkovat seriózní člověk, není důvod s ní nezačít. Později už řemeslníka neseženete, a když, tak bude chtít hříšné peníze.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Velkým zadostiučiněním pro vás budou nesnáze příbuzné, kterou nesnášíte. Vydaří se pracovní schůzka nebo porada, na které zaujmete smělými postřehy. Nelze vyloučit, že dostanete nové sousedy nebo kolegy.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Rozumně dělte čas mezi práci a rodinu. Nemůžete připustit, aby váš klid narušovaly malicherné spory v blízkém okolí. S pomocí Luny byste to měli dokázat. Pořádně vás rozzlobí osoba schopná drze vám lhát do očí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Snížení tlaku v zaměstnání jistě oceníte, ale neradujte se předčasně. Může jít o předehru nadřízených k dalšímu utahování šroubů. Nepodceňujte společenské styky a kontakty. Mohly by vám přinést nadějnou možnost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nejdůležitější by pro vás měly být starosti dětí a partnera. Potřebují podržet a na koho jiného se mohou spolehnout. Vyhněte se morousům, kteří jen kritizují a všelijak remcají. Drobky jejich škarohlídství mohou ulpět i na vás.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Díky kosmické energii si poradíte s překážkou, kterou vám nastraží do cesty konkurence nebo nepřátelé. Pokud s někým pouze lehkomyslně flirtujete, vraťte se na zem. Mohl by vám dát hodně hořkou lekci. 

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Vezměte rozum do hrsti a obrňte se trpělivostí. Spor ohledně nějaké smlouvy nebo dokumentů bude bouřlivý a nelítostný. Podezření, že vás chce někdo tahat za nos, berte jako jasný fakt. Náhoda vám umožní vytušit partnerovo skryté přání.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepodceňujte možnosti starších a slabších kolegů či známých. Váš dojem, že mají kariéru za sebou je mylný. Dá vám to dost práce, ale nakonec vymámíte z nadřízeného nebo partnera důležitý slib. S úsměvy zatím šetřete. Kdo ví, jak všechno dopadne.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nepřehánějte to se sledováním reklamy. Stačí zmínka o slevách a ztratíte soudnost. S rivaly zatím jednejte opatrně. Hrubší projevy si odpusťte. Pokud byste se chtěli stát středem pozornosti, čeká vás zklamání. Hvězdou dne nebudete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nedovolte, aby vás někdo rozptyloval ve chvíli, kdy budete dělat něco důležitého, zejména kontrolovat účty a faktury. Větší škoda by vznikla v zaměstnání, ale příjemná by nebyla ani chyba při bilancování domácích výdajů.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Snadno se necháte vyprovokovat k hádce, ve které o nic nepůjde. Zamyslete se, jestli by nebylo lepší některé nepříjemné věci spolknout a počkat si na vhodnější chvíli. Naleznete kompromis mezi hlasem srdce a rozumu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám