Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 29. června 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozvažováním se ztrácí příležitost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Buďte všímaví a mějte oči otevřené. Osoba, které věříte, by mohla zklamat vaši důvěru. Možná ne tak docela vlastní vinou, ale to vás nezachrání. Své plány si nechte do poslední chvíle pro sebe. Proč se s někým dělit o úspěch.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Můžete mít inspirující sny. Stojí za to si je pamatovat, případně si některé stručně zaznamenat. Nedovolte dětem, aby vám skákaly po hlavě. Přijdou s požadavky, které vás mohou psychicky i finančně pořádně zdeptat

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S jistou dávkou vytrvalosti konečně dospějete k cíli, který vám neustále o krok uniká. Zbavíte-li se přehnaných obav z reakce okolí, dořešíte majetkové spory nebo dotáhnete do konce nelehkou finanční operaci.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vaše touha po úspěchu může vést k chytračení a hledání postranních cestiček. Vaše vůle dokončit náročnější práci však bude dost slabá. Zato nadchází příznivý čas k uskutečnění vašich romantických snů a představ.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V hovoru s příbuznými se nepleťte do věcí, které se vás netýkají. Sami pořádně nemají jasno v tom, co vlastně chtějí. S černým humorem šetřete ve společnosti, kterou pořádně neznáte. Vztahy a kontakty s okolím vám usnadní Luna.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Obratným krokem smažete špatný dojem, který jste nechtěně udělali na jistou osobu. Máte velkou naději, že na všechno ráda zapomene. Odložit rozhodnutí, kterého se obáváte, vám umožní rozhovor s chápavým přejícným příbuzným.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nadřízení propadnou chorobné představě, že musíte bez odmlouvání plnit všechny jejich požadavky a příkazy, včetně zjevných hloupostí. Dlouho si to líbit nenecháte a někdy krátce po poledni se tvrdě postavíte na zadní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dojem, že zrovna dnes se můžete vrátit k rozhovoru s nadřízenými o vašich vyhlídkách a vylepšení platu, nemusí být oprávněný. Namísto laskavé odpovědi se dočkáte spíše hrubého, odmítavého jednání. Na vyšší příjem zapomeňte.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

S vaší záležitostí, ležící už delší dobu na úřadech, to nevypadá dobře.  Jestliže nepodniknete radikální krok, je vaše věc ztracená. Nezveličujte roztržku s partnerem. Prostě se poškorpíte a chvíli spolu nebudete mluvit.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Neprovokujte nadřízené a úřední osoby nejapnými otázkami a zbytečnou kritikou. Choďte kolem nich tiše, nejlépe v předklonu, a rázem máte vystaráno. Z vlastní iniciativy udělají všechno, o co je požádáte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Stále odtažitý bude váš nový idol. Chcete-li s ním prožít nezapomenutelné letní dny, radí Luna víc se snažit. Běžné lichotky nezaberou, musíte přijít s něčím originálním. Pozor na slídila strkajícího nos do vašich záležitostí.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neřešte komplikované vztahy příbuzných. Důsledky by byly podobné šlápnutí do vosího hnízda. Budete mít svých rodinných starostí dost. Vystraší vás razantní požadavek starších dětí na právo na dovolenou podle vlastních představ.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám