Hlavní obsah

Třetina mužů je nespokojena s postavou své partnerky

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se svým zevnějškem není spokojena více jak polovina Čechů, z nichž se více jak pětina hlásí k obezitě. Přestože problémy s kily navíc si více připouštějí ženy, partnerovu tloušťku odsuzují obě pohlaví stejně. Potvrzuje to i poslední průzkum společnosti SANEP, podle kterého má problém s postavou svého protějšku až třetina mužů a víc jak čtvrtina žen.

Mýty kolem diet vás brzdí v hubnutí! Podívejte se, jaké jsou nejčastější chyby.Video: Novinky

 
Článek

Problémy s nadváhou a obezitou trápí stále více lidí. Přestože je se svou postavou nespokojena více jak polovina Čechů, z nichž se více jak pětina lidí považuje za obézní, málokdo z nich s tím skutečně něco dělá. Lidé jsou pohodlní a místo toho, aby se více pohybovali, raději zkouší nejrůznější nesmyslné diety. Každým rokem tito lidé utrácejí stovky i tisíce korun za zázračné hubnoucí přípravky místo toho, aby se svěřili do rukou skutečných odborníků a začali hubnout zdravě.

Ke svému tělu jsou kritičtější ženy. Většina z nich pak trpí komplexy, především když se mají vysvléci do plavek. Nicméně ani to není důvod, proč by se svou nadváhou měly něco dělat. S omezením jídelníčku a pohybem se smíří jen třetina z nich.

Zajímavé je i zjištění, jak se vnímají partneři, co se týče nadváhy navzájem. S tělem partnerky/partnera není spokojeno 33,5 % mužů, a 27,5 % žen.

Podívejte se na přiložené video a odhalte nejčastější dietní mýty, které vás brzdí v hubnutí.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se po dietách vyhnout jo-jo efektu

Už jste zkusili tukožroutskou, ovocnou, zeleninovou a mnohé další diety, a stále nic. Ba naopak, rychle shozená kila se vracejí stále rychleji s každou další...

Boj s přejídáním musí začít v hlavě

Únava, přejídání, ztráta libida, podrážděnost, to vše jsou stavy, které mají původ v hlavě, ač se projevují více na fyzickém vzhledu. Jak říkají nutriční...

Za ženskou nadváhu mohou i šampóny na vlasy

Možná si myslíte, že je to jen hloupý vtip, nicméně američtí vědci jsou skutečně přesvědčeni, že lidskou váhu mohou ovlivnit nejrůznější šampóny na vlasy...

Výběr článků

Načítám