Hlavní obsah

Italským fotbalistům naordinovali sexuální zdrženlivost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Hráči italského fotbalového družstva se při finále Euro 2004 budou muset uskrovnit, a to zejména v sexuálních radovánkách. Se svými manželkami a přítelkyněmi se budou moci scházet k intimním chvilkám každý večer jen na jednu hodinu.

Foto: archiv sboru

Závěrečný koncert letního hudebního festivalu představí Kühnův smíšený sbor a klavíristu Karla Růžičku.

Článek

Šedesátiminutová návštěva by se měla vždy uskutečnit v hotelových pokojích jednotlivých fotbalistů, napsal britský zpravodajský server Ananova.

Delší sex jen za odměnu

Pokud se však hráči budou činit ve hře a probojují se až do čtvrtfinále, se svými drahými polovičkami se za odměnu budou moci stýkat častěji.

Podle trenéra Giovanniho Trapattoniho by pak byly povoleny celodenní návštěvy a fotbalisté by si klidně mohli za zamčenými dveřmi svých pokojů dopřát jeden celý den ve společnosti svých vyvolených.

Mnišský život se však podle ČTK nebude týkat chorvatských fotbalistů. "Samozřejmě sex nikomu zakazovat nebudu," prohlásil jednasedmdesátiletý Otto Barič. "Po každém utkání budou mít hráči celý den volno, aby se mohli setkat se svými manželkami nebo přítelkyněmi," doplnil reprezentační trenér mužstva, které se ve skupině B utká s týmy Švýcarska, Francie a Anglie.

Reklama

Související témata:

Související články

Ženy rozladí parkování, muže rande a fotbal

Odlišnost pohlaví ovlivňuje nejen rozdíly v chování, ale i v reakcích na různé situace. Zatímco ženy se nejvíce zapotí při parkování, představitelé silnější...

Gayové v Mexiku sestavili fotbalovou ligu

Zatímco světové Gaygames (Gay hry), obdoba olympiády, fungují již delší dobu, fotbalový tým sestavený výlučně z homosexuálních mužů nikdo dosud neznal....

Výběr článků

Načítám