Hlavní obsah

Gayové v Mexiku sestavili fotbalovou ligu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MEXIKO

Zatímco světové Gaygames (Gay hry), obdoba olympiády, fungují již delší dobu, fotbalový tým sestavený výlučně z homosexuálních mužů nikdo dosud neznal. V Mexiku však sestavili dokonce celou ligu. Podle zakladatelů má tak veřejnost nejen možnost zvyknout si na gay komunitu, ale fotbalisté prý také zažijí pořádnou legraci.

Článek

"Kluci jsou perfektní a moc jim fandíme. Je to poměrně kuriózní, protože právě o fotbalistech gayové nejčastěji vtipkují a také jsou jako muži pro gaye nejatraktivnější. V manšaftu bývá někdy hodně hustá atmosféra. Zvláště vtipkuje-li se po zápase v šatnách a sprchách," tvrdí jeden ze zakladatelů mexické ligy.

"Ale jinak jsou naši fotbalisté chlapi jako každí jiní. Jsou rychlí, silní a tvrdí. A taky mužní. Jen je nepřitahují ženy. Mám trochu obavu, aby veřejnost nevnímala naše ustanovení, že všichni v týmu i kolem musejí být gayové, jako izolaci od většinové populace," upřesnil.

Podle listu Mix Brazil však musí být gayové nejen fotbalisté, ale zároveň také rozhodčí a trenéři. Ve středoamerickém státě už mají pět mužstev, která nesou lechtivá nebo vtipná pojmenování. Jsou jimi The Clan (Klan), Fashion Team (Módní manšaft), The Fuckers, G Strength (Síla G) a Your Mother (Tvoje matka).

Týmy mužně vypadajících a ve fotbale schopných homosexuálů se tvrdě připravují na zápolení na mezinárodní úrovni. V budoucnosti se totiž uvažuje o Světovém gay poháru ve fotbale.

Reklama

Související témata:

Související články

Ruští homosexuálové zakládají farmu

V ruské oblasti Sverdlovskaja se právě pilně pracuje na vzniku nové farmy, která bude nejen produkovat přírodní a chemicky neošetřované mléko a zeleninu,...

Seznam gayů a lesbiček je na prodej

Městský úřad v San Francisku, který letos umožňoval homosexuální sňatky, v současnosti poskytuje k prodeji seznam párů stejného pohlaví, které předstoupili...

Výběr článků

Načítám