Hlavní obsah

Zamilujte si bílou barvu, omladí vás a zvýrazní prázdninové opálení

Novinky, Linda Humlová

Bílá barva patří k létu stejně jako černá k zimě. Její výhodou je, že působí nesmírně nadčasově, čistě, a navíc dokáže vytáhnout i sebeslabší opálení. Najděte si k bílé cestu i vy. Poradíme vám, jaké kousky oblečení si pořídit a jak je nosit s elegancí a šarmem sobě vlastními.

Foto: archiv firmy

Zleva: Top, 249 Kč. Šaty, 1299 Kč. Šaty, 899 Kč. Vše H&M

Článek

Absolutním „must have“ letošního léta jsou bílé šaty. A nebojte se, nemusíte se vdávat, abyste si je mohla obléct, právě naopak.

Bílé šaty unosíte jak k moři, tak do města. Hodí se zkrátka téměř na všechny příležitosti, a navíc vás zachrání v případě, kdy opravdu nevíte, co na sebe.

Foto: archiv firem

Kalhoty, Marks&Spencer, 699 Kč. Košile, Marks&Spencer, 999 Kč. Kabelka, Deichmann, 599 Kč. Šaty, Esprit, 2299 Kč. Top se spadlými rameny, F&F, 399 Kč. Halenka, Esprit, 1199 Kč. Pantofle, Marks&Spencer, 1099 Kč. Sandálky, Baťa, 599 Kč.

Do práce si k nim obujte barevné lodičky, na odpolední procházku lodičky vyměňte za metalické sandálky a stylovou slaměnou kabelku.

Půvabně vypadá i spojení romantické bílé halenky s denimovou či lněnou sukní, nebo trendy „paperbag“ kraťasy.

Foto: archiv firmy

Sukně, Zara, 399 Kč

Paperbag šortky jsou mimochodem žhavým hitem tohoto léta. Mají vysoký pas a stahují se stuhou nebo páskem. Díky volnějšímu střihu vám navíc opticky uberou pár kil.

Foto: archiv firmy

Zleva, 999 Kč. 849 Kč. 999 Kč. Vše H&M.

Netroufáte si na celobílý outfit, nebo vám prostě jen přijde nepraktický? Zkuste kombinaci bílé s denimem nebo s výraznými barvami. Třeba s královskou modří, fuchsiovou, smaragdovou či žlutou. Nesmrtelnou módní klasiku v námořnickém stylu dotvoří modrá v kombinaci s červenou.

Foto: archiv firmy

Sukně, Zara, 399 Kč

Pozor si dejte jen na kombinaci s béžovou. Ta může vedle zářivé bílé působit nehezkým obnošeným a sepraným dojmem. Dále pamatujte, že bílá na rozdíl od černé má tendenci rozšiřovat, a to zejména v případě, pokud si potrpíte na obepnuté kousky oblečení.

Foto: archiv firem

Sukně, Marks&Spencer, 1299 Kč. Boty, Deichmann, 649 Kč. Šortky, F&F, 239 Kč. Top, Cellbes, 1199 Kč. Šaty, Marks&Spencer, 2299 Kč. Kabelka, Deichmann, 599 Kč.

Bílou proto volte vhodně ke svým proporcím, případně svůj outfit doplňte stylovými bílými doplňky.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Leopardí sukně čtyřikrát jinak

Leopardí vzor je stejně jako i ostatní zvířecí vzory opravdu trendy. Pokud nevíte, jak ho zakomponovat do svého šatníku, inspirujte se celebritami a pořiďte si...

Výběr článků

Načítám